- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Aktív hűtés és nagy aksi várható 9 hüvelyken
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
balika011 #9293 üzenetére
Köszi a linket, megnéztem és elgondolkoztam azon, hogy meg kéne próbálni, mert időzített be-ki kapcsolás az eddigi droidos telefonjaimon se volt, ha működik rendesen a profilváltás offline-ba és vissza
(nem úgy mint most nálam a V5-ös 50-es rommal, mert ott vagy meg vagy nem de inkább nem, pedig a 45-essel semmi gond nem volt) akkor az elég még nem hozzák össze rendesen a hivatalos v6-ot, aztán átváltok arra. Emellett azzal is együtt tudnék élni hogy a kamera nem 8 hanem 7.7 mp-elesErre gondoltam konkrétan:
MIUI 6 5.4.3
[link]Viszont lenne pár kérdésem, és előre is bocs, ha láma kérdések lesznek, csak képben szeretnék lenni.
1. Ezt a romot már lehet telepíteni a gyári mi recoveryvel is, vagy csak custom reco-val, pl tvrp?
2. Ez mennyire számít (mindkét verzió) garancia szempontjából hivatalos romnak? Úgy értem, hogy tudomásom szerint a Wayteq azon az állásponton van, hogy a muiuhu-ról letöltött romok nem okoznak garivesztést, de ez nem tudom inkább hivatalos, vagy inkább unofficial?
3. Mit gondoltok, a hivatalos verzióból kb mikorra lehet rendes végleges (és nem kaka) verzió, érdemes addig ezt felrakni, vagy még max pár hét és összefoltozzák azt is? Illetve mikre lehet számítani, gondolom a hivataloa is kitkat lesz, mint a többi MIUI 6, nyalóka felejtős MIUI-ba nem?Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest