Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz balika011 #9293 üzenetére

Köszi a linket, megnéztem és elgondolkoztam azon, hogy meg kéne próbálni, mert időzített be-ki kapcsolás az eddigi droidos telefonjaimon se volt, ha működik rendesen a profilváltás offline-ba és vissza
    (nem úgy mint most nálam a V5-ös 50-es rommal, mert ott vagy meg vagy nem de inkább nem, pedig a 45-essel semmi gond nem volt) akkor az elég még nem hozzák össze rendesen a hivatalos v6-ot, aztán átváltok arra. Emellett azzal is együtt tudnék élni hogy a kamera nem 8 hanem 7.7 mp-eles :)

Erre gondoltam konkrétan:
    MIUI 6 5.4.3
    [link]

Viszont lenne pár kérdésem, és előre is bocs, ha láma kérdések lesznek, csak képben szeretnék lenni. :)

1. Ezt a romot már lehet telepíteni a gyári mi recoveryvel is, vagy csak custom reco-val, pl tvrp?
    2. Ez mennyire számít (mindkét verzió) garancia szempontjából hivatalos romnak? Úgy értem, hogy tudomásom szerint a Wayteq azon az állásponton van, hogy a muiuhu-ról letöltött romok nem okoznak garivesztést, de ez nem tudom inkább hivatalos, vagy inkább unofficial? :B
    3. Mit gondoltok, a hivatalos verzióból kb mikorra lehet rendes végleges (és nem kaka) verzió, érdemes addig ezt felrakni, vagy még max pár hét és összefoltozzák azt is? Illetve mikre lehet számítani, gondolom a hivataloa is kitkat lesz, mint a többi MIUI 6, nyalóka felejtős MIUI-ba nem?

Válaszotokat előre is köszönöm! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák