Új hozzászólás Aktív témák
-
monsta007
tag
Hát, kár hogy nincs PC-re
-
baliii
senior tag
tetszik a játék, de ha már bekapcsolom a boxot játszok Skate-el, GoW-al, GTA-kkal, stb... Ez mondjuk szerintem PSP-re lenne ideális, vagy mondjuk ipod touch-ra / iphone-ra. Persze attól még boxon is jó lesz
-
BalaNce87
addikt
Zseniális!
-
Pedig, hogy vártam PC-re.
-
ysoltee85
aktív tag
1200 MSP-t egy kicsit sokallom érte, de elég jónak tünik!
-
Mikiller
aktív tag
Szeretem én is az ilyen 2D-s mászkálós/gondolkodós játékokat, de ezt a fekete-fehér játékot jobb, hogy nem adják ki PC-n. A Trine még mindig marad a favorit nálam.
Na jó azért lehet végigjászanám 1x
, de csak azért, hogy ne vegyétek a fejemet
-
elithun
őstag
-
@rglaaf
veterán
remek legalább nem kell egy marék speedet bevenni hogy gyorsnak érezd a játékot
-
törölt tag
Nekem nem jön be...
(Jöhetnek a kövek)
-
HyP3b0y
senior tag
Imádom az ilyeneket
-
Thome
veterán
Nem néztem meg a videókat, de ez tuti vétel lesz.
-
Bencus88
nagyúr
tetszetős
-
bigadam94
tag
Nagy kár, hogy nem jön PC-re..
-
Gabr
tag
Állat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch konzolok garanciával + kiegészítők - konzol beszámítás ok ! - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- HIBÁTLAN, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN Playstation 4 Pro 1TB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro - Ps4 Pro 1TB Tartozékaival + ajándék játékokkal
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest