Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
Ide akartam eloszor feltenni a kerdest, mert itt volt szo ilyesmirol par napja, es ez a topik nem megy annyira mint a fo topik, ahol napi tobb szaz komment mellett, regebben alig valaszoltak 1-2 kerdesemre, igy gondoltam felteszem itt, aztan ha nem akkor marad a Skyrim topik.
Nekem olyan bajom van, hogy beszelnem kell egy Galmar nevu fickoval aki elmondja mit kene csinalnom, csak nem mondja el. Minden szarrol lehet vele beszelni csak arrol nem ami miatt oda kuldtek.
Ezert szerettem volna szora birni.
Koszi a leirast! Megnezem akkor igy mukodik-e, bar a questet nem akarom atletpni, de ha mashogy nem akkor persze ez lesz valoszinuleg. Remelem ugy legalabb mukodik!
Koszi szepen!
-
s4hu|SyD^
addikt
Én is harcosként kezdtem, de most már kezd jobban érdekelni a kinézet és a lopakodás, a könnyűpáncélok jobban néznek ki, főleg ha íj vagy 2 tőr van a kezedben, esetleg két fejsze. A nehézpáncélok meg olyan "tank" szerűek, zavaró a szemnek. A varázslók meg a varázslatok meg nem nagyon érdekelnek, ahogy a kotyvasztás(alkímia) sem, de biztos lesz rá példa, hogy kipróbálom. Nekem sem ártana esetleg új karaktert vagy karaktereket kezdeni, ami olyan lenne, mint ahogy leírtam, csak visszarettent picit, hogy 2,5 hetes(napi 5-14 óra) játék után elölről kéne kezdeni. Bár most azért sokkal nagyobb a hozzáértésem az egész játékhoz. Az Oblivion óta sokat felejtettem, valamint sokat tanultam most ebben a játékban, hogy mi hogy megy.
-
s4hu|SyD^
addikt
Sajnos én már ott tartok, hogy a nagyobb kaliberű küldetések kifogyóban vannak, illetve hanyagolom még a főszálat. A Thief küldit is, mert jól jön még az a Skeleton key.
A Dark Brotherhood küldik kicsit zavarnak. Tudom a játékban ölni kell mindenfelé, de valahogy ez a bérgyilkosság zavar erkölcsileg.A Companion küldetéseket már befejeztem, már csak ilyen kisebb ölős feladatok vannak, amik már elég egyhangúak. Szinte az összes legjobb és legjobban élvezhető küldetést megcsináltam így 2,5 hét alatt és jelenleg lusta vagyok arra, hogy minden várost és minden NPC-t végigjárkáljak, hogy van-e valami.
Valamint nagyon jó lenne egy olyan MOD, amivel szabadon variálhatom a Perk pontokat. Nehézpáncélról most állnék át könnyűre, íjra és kétkezes tőrre, lopakodásra stb. Próbáltam egy olyat, hogy minden Perk maxon van és 81-es szint, de azt már túlságosan nagy csalásnak tartom.Bár nem elvetendő így, hogy már kezd unalmas lenni kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mazda topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest