Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulfoldi
aktív tag
Ide akartam eloszor feltenni a kerdest, mert itt volt szo ilyesmirol par napja, es ez a topik nem megy annyira mint a fo topik, ahol napi tobb szaz komment mellett, regebben alig valaszoltak 1-2 kerdesemre, igy gondoltam felteszem itt, aztan ha nem akkor marad a Skyrim topik.
Nekem olyan bajom van, hogy beszelnem kell egy Galmar nevu fickoval aki elmondja mit kene csinalnom, csak nem mondja el. Minden szarrol lehet vele beszelni csak arrol nem ami miatt oda kuldtek.
Ezert szerettem volna szora birni.
Koszi a leirast! Megnezem akkor igy mukodik-e, bar a questet nem akarom atletpni, de ha mashogy nem akkor persze ez lesz valoszinuleg. Remelem ugy legalabb mukodik!
Koszi szepen!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest