- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
(#27) Dealer95: Hát ez az, pedig már kint kéne lenniük. Mindegy egyelőre várok, addig is van más amire költhetek.
Nem akarok vízhűtést, mint írtam ugyan elférne a házban, de nem akarok. Inkább egy jó léghűtés. A ház amúgy is jól szellőzik, 22cm-es venti figyel az oldalán, elől két 12cm-es nincs légszomja semminek sem.
-
Duck663
őstag
Mégis hol? Itt nálunk vagy külföldről rendelted? Az "akciós" 999$-osra gondolsz? Mert az ott fog megrohadni!
Pack nem kell, egyedi hűtéses jöhet amiből egyelőre csak ASUS-t láttam, hogy létezik. De még csak rendelés szintjén sem láttam sehol, nem hogy úgy megvásárolható lett volna. Ha van linked, szeretettel várom. Thx
Ui.: Na most ráakadtam 1 db-ra 235e-ért, referencia hűtővel, utolsó darab. Nem kérem köszönöm.
-
Duck663
őstag
Ha nem olyan lenne a hűtése, mint amilyen, vagy a kártya fogyasztása, nekem ez is jó lenne, de itthon semmi nincs, csak "előrendelés". Egyedire várok így én is, de az szintén sehol. Folyadékhűtésest nem akarok, elférne ugyan a gépházban, de inkább elkerülném, amúgy az sincsen. GTX-et meg nem merek venni, eddig akárhányszor volt nv kártyám (igaz már elég régen volt az utolsó), de a drivereiktől kaptam idegbaj, bár miután Win7-ről nem szándékozom semerre sem menni, ha W10 használatáért a M$ fizetne még akkor sem kellene, lehet jobban járnék a GTX-el.
-
Duck663
őstag
Holnap megérkezik (2017.09.13-án) karácsonyig azért majd a boltokba is eljut, hogy meg lehessen vásárolni?
Mi a jó ......tokat műveltek az AMD-nél? Ezért kell a HBM? Hogy ne lehessen kellő mennyiséget gyártani, azt is csak borzasztóan drágán? Valami nagyon komoly gond van az AMD-nél. Néhány segget nagyon szét kellene rúgni (Koduriéval kezdve).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Revolut
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest