- Egérpad topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
(#27) Dealer95: Hát ez az, pedig már kint kéne lenniük. Mindegy egyelőre várok, addig is van más amire költhetek.

Nem akarok vízhűtést, mint írtam ugyan elférne a házban, de nem akarok. Inkább egy jó léghűtés. A ház amúgy is jól szellőzik, 22cm-es venti figyel az oldalán, elől két 12cm-es nincs légszomja semminek sem.

-
Duck663
őstag
Mégis hol? Itt nálunk vagy külföldről rendelted? Az "akciós" 999$-osra gondolsz? Mert az ott fog megrohadni!
Pack nem kell, egyedi hűtéses jöhet amiből egyelőre csak ASUS-t láttam, hogy létezik. De még csak rendelés szintjén sem láttam sehol, nem hogy úgy megvásárolható lett volna. Ha van linked, szeretettel várom. ThxUi.: Na most ráakadtam 1 db-ra 235e-ért, referencia hűtővel, utolsó darab. Nem kérem köszönöm.
-
Duck663
őstag
Ha nem olyan lenne a hűtése, mint amilyen, vagy a kártya fogyasztása, nekem ez is jó lenne, de itthon semmi nincs, csak "előrendelés". Egyedire várok így én is, de az szintén sehol. Folyadékhűtésest nem akarok, elférne ugyan a gépházban, de inkább elkerülném, amúgy az sincsen. GTX-et meg nem merek venni, eddig akárhányszor volt nv kártyám (igaz már elég régen volt az utolsó), de a drivereiktől kaptam idegbaj, bár miután Win7-ről nem szándékozom semerre sem menni, ha W10 használatáért a M$ fizetne még akkor sem kellene, lehet jobban járnék a GTX-el.
-
Duck663
őstag
Holnap megérkezik (2017.09.13-án) karácsonyig azért majd a boltokba is eljut, hogy meg lehessen vásárolni?
Mi a jó ......tokat műveltek az AMD-nél? Ezért kell a HBM? Hogy ne lehessen kellő mennyiséget gyártani, azt is csak borzasztóan drágán? Valami nagyon komoly gond van az AMD-nél. Néhány segget nagyon szét kellene rúgni (Koduriéval kezdve).
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Battlefield 6
- OpenWRT topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OpenMediaVault
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest