Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
(#27) Dealer95: Hát ez az, pedig már kint kéne lenniük. Mindegy egyelőre várok, addig is van más amire költhetek.

Nem akarok vízhűtést, mint írtam ugyan elférne a házban, de nem akarok. Inkább egy jó léghűtés. A ház amúgy is jól szellőzik, 22cm-es venti figyel az oldalán, elől két 12cm-es nincs légszomja semminek sem.

-
Duck663
őstag
Ha nem olyan lenne a hűtése, mint amilyen, vagy a kártya fogyasztása, nekem ez is jó lenne, de itthon semmi nincs, csak "előrendelés". Egyedire várok így én is, de az szintén sehol. Folyadékhűtésest nem akarok, elférne ugyan a gépházban, de inkább elkerülném, amúgy az sincsen. GTX-et meg nem merek venni, eddig akárhányszor volt nv kártyám (igaz már elég régen volt az utolsó), de a drivereiktől kaptam idegbaj, bár miután Win7-ről nem szándékozom semerre sem menni, ha W10 használatáért a M$ fizetne még akkor sem kellene, lehet jobban járnék a GTX-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- MSI RTX 3090 SUPRIM X 24GB GDDR6X eladó!
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest