- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
senior tag
-
Érdekes szolgáltatás, egy este tapasztalatai alapján azt gondolom, hogy van a stream játéknak létjogosultsága, egy mai játékra teljesen képtelen hardveren teljesen jól el lehet játszani.
Ami miatt nem fogom meghosszabbítani az előfizetést ha lejár a próbahónap, az az, hogy ami a pro havidíjában jár néhány játék, abból érdekel talán 2. Persze később bővülhet, de ha igazi "A" kategóriás játékkal akarok játszani, akkor azt itt is meg kell venni (15-20e Ft). Itt az a rizikó megvan, hogy ha a google egyszer úgy dönt, hogy ennyi volt ez a szolgáltatás, nem üzemelteti tovább, akkor az így megtörtént vásárlásaim elvesznek. Láttam már a google-tól párszor olyat, hogy valamilyen szolgáltatást megszüntetett, így erre a vonatra most még nem akarok felülni.
Szerintem egy verzióban nincs rizikó a pro-val, ha az ember azt a szabályt hozza magának, hogy nem vásárol játékokat, csak azzal játszik ami a pro-ban van. Nekem per pillanat azok nem tetszenek, de maga a felhőalapú játék bír létjogosultsággal.
A playerunknown battlegrounds-ot szívesen kipróbáltam volna, az pro-ban ingyenes is, de csak kontrollerrel lehet játszani (anélkül a felhasználási feltételek elfogadásán se jutottam túl), kontrollerem nincs így ez is kimaradt. Technikailag viszont nagyon jól működött a dolog, a netkapcsolat miatti problémák óránként max 2-3 alkalommal jöttek elő, nem volt vészes.
-
DerStauner
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #54 üzenetére
Így tökéletes. Semmi cpu terhelés, semmi lag, éles kép.
-
DerStauner
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #56 üzenetére
Ezt direkt a chrome-ban lehet állítani. De kipróbálom amit javasoltál.
-
válasz
Mr Bond 007 #58 üzenetére
A Geforce Now sem jobb, ez teny. Nekem 4K monitorok vannak itthon, szoval azon latszik.
-
Mr Bond 007
őstag
4k-n csak full hd monitoron próbáltam, messze van a 4k tv-m.
Ugyanakkor a geforce now is ugyanezt csinálta, ide oda pattogott a 1080p meg a 720p között. Csak ott még megoldás sincs rá. És még 4k sincs. Lehet nem a legjobb, de jobb mint a semmi. 1080p-nél viszont nincs különbség minőségben. -
válasz
Mr Bond 007 #54 üzenetére
Ne mondd mar, hogy nem latszik. VP9-el hasznalom, fHD-n meg csak-csak, de a 4K-s kepe messze elmarad attol, amikor direkt a helyi GPU-mmal jatszom 4K-n. Igy is tok jo, hogy letezik ez a technologia, de meg nem tart ott, hogy ne lehessen eszrevenni. Ugyanugy, ahogy a Netflixes 4K kevesbe nez ki jol, mint a magas bitratas lejatszas direkt BD-rol.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
DerStauner #55 üzenetére
Ilyen opció hol van?
Stadiaban és addonban se láttam.
Nem kell semmit csinálni, csak felrakni az edge/chrome-ba a Stadia enhanced kiegészítőt (google addon store-ból) és megjelenik a stadia oldalán egy lenyitható menü, ahol meg lehet adni a jobb szélen a kényszerített felbontást, és a kodeket. Gyárilag h264-volt nekem és a felbontás native (1080p volt nekem, mert a monitorom 1920x1200-as felbontású). Ezt átraktam vp9-re a felbontást meg 2k-ra (1440p) és azóta nincs semmi gondom, olyan mintha helyben menne minden.
Addon nélkül nekem is ugyanezt csinálta mint neked. Folyton kíváló és gond van közt ugrált 2-3 másodpercenként. -
DerStauner
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #51 üzenetére
És a hardware acceleration be vagy ki van kapcsolva? Nálam állandóan jelezte, hogy instabil a kapcsolat, párszor ki is lépett, pedig 100mbit-es van, sebességteszt is 80-90 környékére jön ki. És ezen felül még olyan pixelesnek tűnt. Kikapcsoltam a hardware acc-ot, akkor ez rendbe jött, viszont cserébe meg a cpu pörög elég nagy sebességgel.
-
Mr Bond 007
őstag
Nem látszik semmi. Rakd fel az addonok valamelyikét! (Stadia +, Stadia Enhanced -az utóbbi sztem jobb) Rá kell tenni vp9-re a kódolást, és a monitorodnak megfelelő felbontást! (1080p/1440p/2160p)
Gyárilag valamiért a legkisebb rezdülésre is vissza dobja a felbontást. (Túl agresszív) Ezek ezt megakadályozzák. Annyit vettem észre Destiny2-nél hogy nagyon ritkán az egér input darabosan megy át. Ezt úgy értsd hogy rántod a fejére a célkeresztet, és meg reccen.(egyáltalán nem gáz, és alig lehet észrevenni) -
Mr Bond 007
őstag
Lehet, sőt érdemes a chrome extensiont feltenni. (Stadia +) Ott lehet erőltetni a vp9-et az x264 helyett, és a felbontást is. Nem tudom megmondani 1 óra játék után se hogy ez most nem natívan futott. Enélkül folyton vissza dobta a felbontást. (1000-es digim van) Majdnem elkönyveltem én is, hogy majd pár év múlva lesz belőle valami. Közben meg tökéletes, csak ez kell hozzá.
-
> Havidíjat nem a játékért fizetsz, hanem azért, hogy jobb minőségű streamet kapj, képre és hangra vonatkozóan. Ha nem fizetsz havidíjat, akkor csak 1080p van 60 fps-sel, és sztereó hanggal.
A Pro-t nezegettem, es praktikusan biztos, hogy nincs 1080p folott. Sot, inkabb effektive alatta, sajnos.
-
Norbi14
senior tag
Sziasztok!
Van egy okos tv-m, megvettem az chromecast ultrat és egy ps5 kontrollert. Telefon felismerte működiknis vele a játék, amint átrakom a tv-re a képet az a fogad hogy " stadia konteoller társítás adjam meg az alabbi kódot BAB LE. Vissza is rakja a képet a telefonra. Mi lehet a probléma? -
dawez
tag
udv, lenne egy kerdesem regisztraltam beléptem, hol érem el pl a cyberpunkot amit már steamen megvettem? mert en nem talalok sehol sem opciot erre.
-
kdennis
aktív tag
válasz
BusinessGuy #42 üzenetére
Szóval nincs mese. Fizetned kell!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
BusinessGuy #42 üzenetére
A jogtulajdonos döntése. Az NV megtehetné, hogy beperlik őket, de nem teszik. Nem nagyon akarnak belemenni ilyen jogi csatározásba, hanem elfogadják a jogtulajdonosok feltételeit. Saját pénzből meg nagyon drága ilyen áron licencet biztosítani. Idővel át kell állni arra, amit a Google csinál, saját store-ral, mert nem fogják tudni pusztán a havidíjból ezt kigazdálkodni. Az Ubisoft jelenléte is sok millió dollárba kerül évente.
-
BusinessGuy
őstag
Azért ez nem kicsit undorító. Megveszed a játékot. Onnantól a ROckstarnak és a többinek KÖZE nincs ahhoz hogy te azt milyen hardveren futtatod vagyis szánalmas hogy pénzt kérnek azért mert kvázi bérelt hardveren akarsz játszani. Már csak ezért is remélem hogy a stadia megbukik. Ezek a hiénák pontosan ezért képesek pénzt kérni a stream megoldásért mert adott egy stadia ahol plusz bevételt termel nekik a plusz platform, amit nyilván a GNow nem ad meg lévén nem plusz külön platform. Ez kábé olyan mintha az összes féreg cég nekiesne a HW gyártóknak hogy akarnak XY százalékot az eladásokból mert azon a hardveren az ő szarjaikkal fognak játszani..... Undorító. De ha nem lesz Stadia és nem külön platformként jelenik meg a streaming majd lejjebb megy a hiéna kiadók pofája is... Szerencséle durván bukdácsol a stadia, akinek egy csepp esze van NEM fizet rajta ki semmit mert jó google módra majd szépen ez a szolgáltatásuk is lehúzza a rolót és kidobott pénz lesz mindenkinek aki ezen a hulladék platformon valaha is vett valamit.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Stadia úgy fizet, hogy megveszed a store-jában, és annak az árnak a 30%-a az övék, a 70% a jogtulajdonosé. Tulajdonképpen a streaming licencet a felhasználóval fizettetik ki, és még keresnek is rajta.
Az NVIDIA szerződik a jogtulajdonosokkal, hogy ki engedi a már meglévő store-okból futtatni a játékot felhőn. Némelyeknek egyébként fizetnek ezért, míg másoknak nem. A nagy halakat az NV is pénzzel csábítja, csak ezt saját store hiányában saját zsebből finanszírozzák, így viszont a lehetőségeik nagyon kötöttek.
A kiadók egyébként streaming licencre hivatkoznak. Az NV ezt vagy elfogadja, vagy végigpereli az ipart.
-
ddekany
veterán
Ja, én azt hittem minden ami van pl. Steamen, és nincs vele valami technikai gond, az mehet GeForce Now-on. Ez így elég szívás, hogy ilyen streaming díjakat akarnak egyes kiadók. Nem is értem amúgy. Egyszer már kaptak pénzt mikor megveszed Steam-en, aztán még egyszer a 70%-át a streaming szolgáltatótól? Hogy jön ki így a matek, ha Stadia "csak" 30%-ot dob rá a "szokásos" (kb. Steam-es?) árra? Abból ők hogyan fizetnek ilyen sokat a kiadó felé (szokásos ár + 70% streamingért).
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Csak a legtöbb ember ezekbe beleun pár hét után, és vesz valami újdonságot. Ha nem így lenne, akkor rohadtul nehéz lenne eladni a Call of Duty-kat, mert mindenki az aktuális évi RPG-be lenne beleolvadva, és rá se nézne pár órányi lövöldözésre.
A Stadia elsődleges előnye ráadásul az, hogy nagy számban ad AAA játékokat. A másik fajta üzleti modell a streaming licencek megkötése, de ugye az nem olcsó, így például hiába van GeForce Now előfizetésed, ott nem érhetők el például a Doomok, a Baldur's Gate 3, a PlayerUnknown's Battlegrounds, az Everspace, a Borderlands 3, az F1 2020, a GRID, a Final Fantasy XV, a Mortal Kombat 11, a Red Dead Redemption 2, a Sekiro, a STAR WARS: Jedi Fallen Order, a The Elder Scrolls Online, stb. Ezek kiadói olyan drága pénzért mérik a streaming licencet, hogy egyszerűen a GeForce Now előfizetés aktuális árazásába nem fér bele. Például a Rockstar esetében pont tudom, hogy minden egyes egyedi elindítás után a steames ár 70%-át kérné a Rockstar azért, hogy elérhető legyen a GeForce Now szolgáltatáson. Tehát nem zárkóznak el attól, hogy játszhass rajta az NV felhőjén, de az NVIDIA egyszerűen ezt nem tudja bevállalni, amíg csak előfizetői díj van. Nem tudja kigazdálkodni, ha minden egyedi felhasználójuknál 40 dollárt oda kellene adniuk a Rockstarnak a Red Dead Redemption 2 elindítása után. Gondolj csak bele, az elmúlt napokban ezt a Steamen átlag 30 ezer játékos játszotta. Ők ingyen el tudnák indítani a GeForce Now szolgáltatáson, igaz várniuk kellene a szerverre, de ha megteszik, akkor az az NVIDIA-nak 1,2 millió dollár kiadás úgy, hogy befelé nem jött egy büdös fillér sem.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
mefistofeles #35 üzenetére
Meg kell venned rajta a játékokat. Persze vannak ingyenes szarok is...
És csakis,stadián használhatod ezeket a játékokat, nincs lehetőség otthon vagy egyéb helyen natívan jobb minőségben tolni. Egy középkategóriás pc szintjét kapod.Geforce Now minden létező elemében agyon gyalázza ezt a szenny szolgáltatást...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
mefistofeles #35 üzenetére
Ha havidíjazol, akkor jobb minőséget kapsz vissza a streamben, illetve a Google store-jában lesznek bizonyos előnyeid, például ingyen játékok.
Ha nem havidíjazol, akkor gyengébb minőséget kapsz vissza a streamben, asszem 1080p/60fps/sztereó, és a store előnyök sem járnak, de ha egyszer megveszed a játékot, akkor játszhatsz vele amikor akarsz. -
Várjatok, ez nekem új. Szóval -ahogy én értelmezem- ha fizeted a havidíjat akkor pro tag vagy és akkor minden a platformon hozzáférhető játékkal játszhatsz külön vásárlás nélkül. Nem így van?
Mondjuk kiemelt játéknak ott van a Cyberpunk. Na azon kizártnak tartom, hogy nem lesznek orbitális fagyások, annyian akarnak majd tolni vele....
-
mcfing
csendes tag
Én Mac OS alatt próbáltam pár játékot és nem volt különösebb gond semmivel egyet leszámítva.
A PUBG -nél valamiért nem érzékelte az egeret és billentyűzetett mint perifériát, de csak ennél az egy játéknál. Mi lehet a gond, tudja esetleg valaki?
A gép egy Macbook Air 2017 darab. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az a valahány százalék 30, és muszáj játékot venned, ha játszani akarsz, a virágbolti ide nem jó. Ez adja a lényeget a Stadia esetében, nem az a havi 10 euró. Ha egy évben veszel minimum 8 AAA játékot, akkor már többet keresett rajtad a Google, mint az előfizetéseden. Márpedig játszani veszed a szolgáltatást, ahhoz kell a játék.
-
ddekany
veterán
válasz
MikeWazowski #29 üzenetére
De az alternative az, hogy nincs ingyenes használat, viszont nem dobnak rá %-ot a játék árára, és a tied amit megvettél.
-
ddekany
veterán
Mi ennek a kifejtése, hogy havi díjból nem lehet megélni, ebből meg igen? Ők itt csak middle man, tehát ráraknak valahány százalékot a licenc árára, és csak az az övék. Szóval nagyságrendileg pár ezer Ft per megvett játék? Nem hangzik soknak. Kérdés, hogy hány órát játszik átlagban valaki egy megvett játékkal, mert annyit terheli a rendszert, azért a pár ezer forintért. Illetve, talán csak vmi pszichés oka van, hogy így többen hajlandóak fizetni...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Tigerclaw #28 üzenetére
Szerintem jó ez a megoldás, kb. nekem találták ki. Havidíjat nem fogok fizetni az ingyenes hónap után mert a laptopom ami ezer éves 720p-s.Megvettem a cyberpunk-ot és legalább tudok jó minőségben játszani vele... nem kell konzolt vagy PC-t vennem. Egyébként a Borderlands 3 Ultimate-et is megvettem 1 dollárért...
-
Tigerclaw
nagyúr
Csak igy meg a playerek veszitenek sok penzt, hogy duplan kell megvenniuk a jatekokat, raadasul a Googletol nem is piaci aron, hanem magas felarral. Ez az uzleti terv lehet hogy jovedelmezonek tunik a Google oldalarol, de tenyleg ez a legallja az egesz cloud gaming szegmensnek. A "aki sokat markol, keveset fog" mondas illik ide. En egyebkent remelem, hogy megbukik a cloud gaming, vagy legalabb csak vegetalni fog, mert siker eseten extrem nagy terhet rakna az internetre. Itt is felmerul az, hogy az olyan cegeknek be kell szallniuk az internet fenntartasaba, akik a legtobb forgalmat generaljak, meg akkor is, ha sajat privat felhon, az Internettol elszeparalva mozog az adat a gerinchalozat helyett, az utjanak legnagyobb reszen.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A játékot a Google-nél veszed meg, de ahhoz, hogy játssz vele nem szükséges külön fizetni havidíjat, csak előnyt kapsz azzal, ha előfizetsz.
Nem az előfizetésből működik igazán a rendszer, hanem a Google Store-ján keresztüli vásárlásokból. Azért sem érdekli a Google-t, ha nem fizetsz elő, a nagy pénzt a játékvásárlásokon szakítják. Ez azért van így kialakítva, mert korábban mindegyik hasonló szolgáltatás becsődölt a picsába, ugyanis szimplán havidíjjal nem lehet nyereséget termelni ezen. Muszáj a játékeladásokra rámenni, mert abból van a nagy zseton. Ha ezt a pénzt az Epic, Steam, Ubisoft, stb. szakítja le, akkor nem tudod finanszírozni a hardverek fenntartását. Egy darabig játszhatsz a túlélésre, de sok haszna ennek nincs, csak a pénzt égeted vele.
-
KoGa
tag
Tök jól működik. Még regisztrálni sem tudtam, mert egyik kártyámat sem fogadja el
-
r6man123
senior tag
Tesztelni lehet valamivel, hogy milyen a full full?
Ha látnám milyen az FQHD maxmax 120fps+ akkor beleugranék. A Destiny kettő 0 input lagja bíztató, de a megjelenése... A van egy RTX 5700 XT-m és egy Ps4-em, szal a megjelenés nem vágott földhöz.Mondom tény, játék mintha natívan menne, atomstabil 0 inut.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski #20 üzenetére
Havidíjat nem a játékért fizetsz, hanem azért, hogy jobb minőségű streamet kapj, képre és hangra vonatkozóan. Ha nem fizetsz havidíjat, akkor csak 1080p van 60 fps-sel, és sztereó hanggal. Ha a játékot megveszed, akkor azzal akkor játszol, amikor akarsz, elő sem kell fizetned erre, de akkor nem kapsz nagy felbontású streamet.
-
MikeWazowski
veterán
Olyan kérdésem lenne hogy ha fizetem a havidíjat és megveszek egy játékot, akkor azzal bármeddig tudok játszani? Valamint kell akkor is havidíjat fizetnem, ha egy játékot megvettem? Mármint hogy azzal jatszhassak?
-
MeszesKPT
őstag
A hasonló szolgáltatások közül a Stadia a legrosszabb ajánlat szerintem. Inkább azon lepődök meg, hogy a Google még nem hintette be sóval, ahogy azt tenni szokta az ilyen "sikeres" próbálkozásaival.
-
törölt tag
Azért ez a felhős gaming szolgáltatás még elég gyerekcípőben jár. Ennek is kell pár év meg mire kiforr valamelyiknél cégnél egy olyan verzió ( ár, választék, minőség) ami élhető. Ha azt veszem figyelembe hogy egy átlag játékos mennyit költ számítógépre hogy normális gaming konstrukciót kapjon , akkor az az összeg bőven fedezi pár év felhő szolgáltatás és a drágább sávszélességű internet kapcsolat összegét. Ami kérdéses hogy ha nem béreled, hanem megkell venni a játékot akkor van-e értelme. A gugli ezen is ketesni akar mint mindenen, de én ebben a formában biztos nem fogom még kipróbálni se. Ami a játék vételt illeti én megszoktam várni amig lecseng a kezdeti horror árazás aztán ha akciós megveszem.
-
BusinessGuy
őstag
Arra se. Mire jó hogy fizetsz egy platformot amin külön veheted meg a játékaid és ha nem fizeted bukod? Mindezt drágábban a Geforce Now-nál ahol a meglévő cuccaid tolhatod és bármikor előveheted otthon saját gépen is, ráadásul Stadia drágább és szarabb minőséget ad. Jóval.... Plusz undorító módon terelnék bele ebbe a szemétrevaló üzleti modellbe az embereket exkluzivitással...
-
kikikirly
senior tag
válasz
Aprósólyom #14 üzenetére
-
Sirus86
aktív tag
Németben, 50Mbites kapcsolaton kersztül (az a max a környéken, 10msec google dns pinggel). direkt etherneten át FullHD, illetve HD-ban élvezhetelen esténként. Még egy egyszerű mozgatás is kockásodással, lagolással jár. Magyarországon fenn van tartva egy digis optikás netem, kiváncsi vagyok,ott menyire lesz jó.
-
Aprósólyom
addikt
Van olyan magyar videós/streamer, aki tesztelte már? (Természetes Magyarországról.) Egy ilyen tesztet megnéznék.
-
Permet Elek
senior tag
Nekem megfelel. Csak legyen több ingyenes játék. A dell optiplex 3010-emen gond nélkül működik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Mas Google hardver, szolgaltatas nem varhato?
-
forgonati
őstag
Nem lesz hosszú életű szerintem. Játékfelhozatal gyenge nagyon, a cloud gamingnak meg ezernyi buktatója van, sosem lesz olyan mint egy klasszikus konzol. Elég lesz egy megingó net sebesség és dropoutos lesz a cucc, belassul, lag lesz, stb. Én mondjuk ingyen sem kínoznám magam vele...
-
janeszgol
félisten
válasz
BusinessGuy #8 üzenetére
En a TheVR videojat neztem meg. Nekem tetszik. A Stadia arra jo, hogy azokkal a jatekokkal toljad, amit meg nem vettel meg.
-
BusinessGuy
őstag
Semekkorák....ingyen csodát ne várj. 2000ft / hóért (vagy ha többre fizetsz akkor még olcsóbb) fullgrafon sorbanállás nélkül játszhatsz a játékaiddal amiket megvettél. Bárhol.
A stadia a now-hoz képest egy hulladék szemét amiben újra meg kell venned a játékokat, otthon saját hardveren natívan se tolhatod és mindig oda vagy kötve. Csak remélni lehet hogy az undorító üzleti modelljükkel elhasalnak és hamarosan megszűnik... -
.mf
veterán
válasz
milkabrams #5 üzenetére
-val, kiejtés szerint hasonul, mint pl. celluxszal.
"Magyar vonatkozásban az ingyenes elérhetőségen túlmutató Stadia Pro 2990 forint lesz havonta"
Mivel mindig is megvoltak a kételyeim, hogy a felhős játék mennyire működhet (lag, sávszél, erőforrások - majd egyszer lehet, hogy kipróbálom a demót), nem nagyon követtem, érdekes, hogy van ingyenes is. Gondolom az folyton túl lesz telítve, és/vagy nagyon visszaveszik a minőséget rajta
-
b2fodist
tag
válasz
milkabrams #5 üzenetére
Es mekkorák a sorok? Én pár hónapja tettem vele egy próbát, de esti csúcsban kb 30-40 perc volt bejutnom mezítlábas ingyenesként. (előfizetés le volt zárva szóval azt nem próbáltam).
Hogy a témához is szóljak, nekem tetszene a Stadia - árral sincs bajom - csak Google-t ismerve félek attól mi van ha pár év után lelövik. Ha lenne rá ígéret, hogy a platformon megvett játékokat kimentheti valamilyen formában a felhasználó ha az megszűnik.. -
milkabrams
őstag
Hónapok óta tolom Geforce Now-wal(ezt hogy írják szabályosan?), bármi gond nélkül...
-
Sanya
nagyúr
A PHILIPS QM163E tévémen nem elérhető.
-
joey04
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A szogáltatás ráadásul további hét európai országra vonatkozóan bővült.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest