- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Video digitalizálás
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
Igen erre gondoltam én is, de korábban amikor utánaolvastam, akkor azt láttam hogy minőségben még a CPU-ra programozott algoritmusok a jobbak. (azok a progik amik még nem támogatják a hardveres gyorsításokat)
Igaz nincs meg a hardveres gyorsítás a rippeléshez, ezét lassabb, de a minősége jobb. -
easy...rider
őstag
-
easy...rider
őstag
Nem értek egyet. 720P-ben sok játék fog menni rajta.
Én a 42"-os TV-men nem tapasztalok nagy különbség 1080P és 720P között. (ha direkt azt figyelem mi a különböző, akkor persze észreveszem, de akkor meg nem a játékra figyelek )Szóval egyszerűbb és főként olcsó játékos gépek építésére szerintem tökéletes.
Ha meg filmet akarsz rippelni, vagy egész nap "winrar-ozni" akkor nem ez a te géped.
Erős játékos konfighoz meg majd buldózer(persze ez magánvélemény, nem kell vele egyetérteni)
Taranti
Ezt nem tudom, de lehet hogy itt lesz valami alaplapi okosság mint a mostani chipseteknél. Nem olyan nagy kaland szerintem az AMD-nek egy integrált GPU-t beletenni valamelyik északi hídjába.Már csak azt remélem hogy lesz ITX-es formátumban is ilyen alaplap. Van erről valami infó?
[ Szerkesztve ]