Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur #719 üzenetére
Tesztelgettem én is az alulfeszelést. Tesztek alatt stabilan 2040-2080 Mhz-et tudom tartani. Pedig elvileg a TDP limitből sem lép már ki a kari. E felett már crash-el. Aztán végülis maradt 0,9500V környéke 2000Mhz-el. Itt 40%-os venti fordulaton (semmi hangja nincs) 60-62 fok között megy a kari Destiny 2 alatt. Nekem ez több mint elég.
-
zakarmihaly
tag
válasz
Motion_Blur #717 üzenetére
elvileg azért nem állhattam el tőle, mert összeszerelve kértem a gépet... pedig már másnap írtam a pcxnek, hogy szeretnék kérni ráfizetéssel 2060-at és internetes vásárlásnál van 14 napos elállás. na mind1, azóta nyitott házzal nem megyek 80 fök fölé, szóval használom, monitorozgatom így és meglátjuk. igazából a kártya teljesítménye brutális de a hűtés egy hulladék, ezt máshol is olvastam. sosem volt még asus kártyám, ezután biztos hogy nem is lesz. elvileg a strix nem rossz, csak ugye annak olyan felára van mint az állat
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #693 üzenetére
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Motion_Blur #698 üzenetére
Akkor a 8k 2x annyira izzasztjaHa nincsenek bekapcsolva az árnyékolások meg stb.. effektek de látszik a tesztben is hiányoznak pl: a bejövő fény effektek is semmit nem izzaszt olyan pontokat dobál 8k-n is mint 4k-n
Valamint ha nem ismeritek ezt a tesztet ez nem nézi a proci teljesítményét bármit alá rakhatsz xD
De nézzetek körül superposition fórumban ha nem ismeritek
kb jópár éve nem jártam ott de elég jól ismerem már rég megbeszéltük ott a proci irreleváns nem számít mi van mellette kár vesződnötök vele hogy húzzátok xD
Volt aki 1080-mellé valami xeon-t használt vagy core qouadot és pont annyi lett neki mint másnak aki drágább procival nézte.
[link] -
Tom5
addikt
válasz
-
Raymond
titán
válasz
-
picimitch
tag
válasz
Motion_Blur #647 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
Motion_Blur #637 üzenetére
520-s s12 II 20k alatt van. A 620 22k.
A moduláris evo 520 22k.
Aztán az olyan fos cégekről még nem is beszéltünk mint az evga, forton, bq. -
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #637 üzenetére
Nem feltétlenül vennék seasonicot egy ilyen konfighoz, egy semi modular bronz bőven elég ehhez a konfighoz 5-600W körül,abban még marad tartalék fejleszteni is és azok 20K körül mennek...
-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur #625 üzenetére
-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur #620 üzenetére
Mivel kínáljam meg?
Teljesen gyári beállításokkal Time Spy alatt nem engedte 65 fok fölé viszont a Boost órajel 1890 és 1950 között változott. Gpu 2080-on lefutott Fire Strike alatt. 2100-on már kidobott. Destiny 2 alatt custom venti profillal tartja az 1950-et 60-64 fok között, de itt ugye freesync 75 Hz/fps max limitálás van. Itt a venti 40%-on tekert ami teljesen hangtalan. A BackPlate műanyag igen, ennek ellenére nem érződik gagyinak a kártya. Egyelőre tetszik. -
mcs
veterán
válasz
Motion_Blur #622 üzenetére
Akkor más vezérlést kapott.
Nekem 1700on még finoman süvít, és 1800-1900tól felfele kezd el jobban hangoskodni. -
mcs
veterán
válasz
Motion_Blur #586 üzenetére
Nálad automatikusan megy fel 2000 rpm-re, vagy te állítottad annyira?
A Ventus RTX 2060 is hasonló hőfokokat produkál, de 73 fokon is csak 1700 rpm. -
csakacsuvi94
csendes tag
válasz
Motion_Blur #603 üzenetére
Nem kemence, cpu 55 fok fölé nem megy, a gpu pedig 55 és 64 között mozog
-
csakacsuvi94
csendes tag
válasz
Motion_Blur #586 üzenetére
Csak 2 venti van és mini ITX ház, oldalról pedig telibe szekrény és asztal fedi, oldalt nem megy ki a hő :/ de jobb mint az 580 volt, 80 fok felé is ment és majdnem elszált a sztratoszférából a hangja alapján
-
csakacsuvi94
csendes tag
válasz
Motion_Blur #566 üzenetére
-
csakacsuvi94
csendes tag
válasz
Motion_Blur #562 üzenetére
Még1 kérdés: ha megnézed a házban a kártyát, a backplate neked is eláll kb 1-2mm-re a kártya lapjától?
-
csakacsuvi94
csendes tag
válasz
Motion_Blur #562 üzenetére
A setup full ugyan az?
-
csakacsuvi94
csendes tag
válasz
Motion_Blur #560 üzenetére
64fok volt ha maxon pörgött, de ha lockoltam a monitor 60hz-re, akkor 55fok
-
csakacsuvi94
csendes tag
válasz
Motion_Blur #545 üzenetére
Én is végül a ventus mellett döntöttem, és nem hibás pl. az a displayport amit épp használok
Nekem a konfig úgy néz ki, hogy HDMI megy a monitorból a DP-be (átalakító kábellel), illetve egy TV HDMI megy a HDMI-be. Eddig az épp aktuálisan használt portok nem hibásak
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #523 üzenetére
Másik gépben próbálva hibátlan a kártya.
Innentől ez nekem X-akta, viszont a kártyák jók
-
Raymond
titán
válasz
Motion_Blur #523 üzenetére
Az eredeti kabelt is osszehasonlitanam az uj kabellel, mert ha az a gond hogy a hibas dugotol osszekuszalodnak a pin-ek akkor az uj kartyanal is ez megtortent eloszor es az uj kabel mar nem segitett. Na meg a kartyan levo csatit is erdemes megvizsgalni kozelebbrol, az Asus Pascal-oknal volt olyan peldaul hogy a HDMI csatinal hajlamosak voltak benyomodni a pin-ek.
-
Raymond
titán
válasz
Motion_Blur #520 üzenetére
Ez inkabb ugy nez ki hogy nem a kartya a hibas hanem valami mas gond van.
-
Morris
veterán
válasz
Motion_Blur #520 üzenetére
Gaming x-et vegyél. Ez nagyon jó
Látod, nem az új szériával van gond, hanem az olcsóbb szériával.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #488 üzenetére
Update:
Kártya cserélve, az új kártya is HIBÁS!
Először azt hittem hogy a DP kábel a szar, vettem újat de azzal is hibázik a kártya...
Van valakinek Ventus 1660 Ti-je? Másnál is van hiba?
Ezért nem szabad megvenni új szériát egyből
-
Raymond
titán
válasz
Motion_Blur #516 üzenetére
"2025 MHz-re boostol, de amint emelkedik a hőmérséklet szépen beáll 1860 MHz-re"
Ez mar a Pascal-nal is igy volt. Minden 8C plusz utan ledob egy lepcsot es valahol 60 folott kezdodik ez. Viszont ha kitolod a Temp Limit-et akkor kesobb kezdi ezt es mivel a kartyad nem megy meg 70 fok fole se igy nem is fog ledobni semmit a homerseklet miatt.
-
Paxker315
addikt
válasz
Motion_Blur #455 üzenetére
És pont jó helyhiánnyal küzdő esetekben, vagy ha csak kompaktabb, hordozhatobb konfigot épít valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- Palit RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6 VGA! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest