- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gigabyte alaplap topik
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
válasz
xEon1337 #511 üzenetére
Mégis az 1060-nál a VRM és az egész hűtés sokkal jobban sikerült az inno3d-nél
Nekem is volt msi gamingX-em és a tesztek után nem ájultam el tőle mert a vrm nem volt olyan hűvös a gpuja jó volt de sok hasonlónak is és nem a legjobb amit gondolnál mert ránézel húha de szép.Ennyit a képekről meg a majd mi meg mi megmondjuk laikus szemmel mi a jó.
[U]Majd kiderül a tesztekből/vásárlói visszajelzésekból pl:fórumon addig meg ne vonj le rossz következtetést.
Jah amúgy meg mert az alu hűtőbordát bevonták szép nikkelel attól nem lesz jobb a hűtés/hőleadás
-
gidalight
tag
válasz
xEon1337 #511 üzenetére
Ha ez egy 200W-os kártya lenne, akkor nem lenne kérdés, h megéri az MSI gaming a felárat. Viszont mivel nem az, nekem overkillnek tűnik az MSI gaming hűtése, mikor egy palit stormX is 64-67 fokon tartja a gpu-t 36-38dBA mellett (guru tesztjében jobban szerepelt, hexuséban rosszabbul -de még az is simán oké).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest