- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
válasz
pushalias #465 üzenetére
Örök elégedetlen! Anno az XP-t ahányszor újratelepítettük a "szakértelme" miatt, csak 50 ftjával jól kerestem volna.
Hosszan a "semmi update nem kell" elven élt. Majd jöttek a galibák és az XP SP3-jával egymásra találtak. Idővel én elkezdtem Windows 7-et használni, akkor kitalálta, hogy na neki ilyen rendszer kell. Indok: "Baromi jól néz ki az Aeros felület!". Egy olyan alaklmazása vagy épp hardware-e nem volt amihez a 7-es kellett volna... Ahogy lenni szokott megkapta. Fél nap sem telt el visszapakolta az XP-t...
Mondván "ez a pudvás hetes egy rakás szar".
Majd eltelt két nap (viccen kívül) és megint jött, hogy neki mégis a 7-es kellene...
A Win 8-as cserét ugye írtam. Ma átjött kb. 10 percre és ismét szidta a 7-est, mert a Chrome nem úgy fut rajta ahogy kellene. Egy laza CCleaner-el (ami Winapp2-vel van okosítva) kipucoltam a rendszerét és jééé, máris ment rendesen.
t
A felháborodottak köréből viszont, akik szerint a Win 8 szar (és nem a Metro csempéi meg a Start menü hiánya miatt), azoktól azért kíváncsi lennék egy szépen levezetett hibaleírásra. Mert "a Microsoft egy barom, hogy ezt kitalálta" meg hasonló dolgok még mindig nem adnak pontos választ arra, hogy mitől is szar ez a rendszer?
De az is érdekelne, hogy miért váltott az addig bevált rendszerről újra?Ezek szerintem egy ideig költői kérdések maradnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest