- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy miben hiszel, az neked kell eldönteni (vannak is erre a célra ilyen célkeresztes épületek
) ezeket a dolgokat, hogy HT viszont ki lehet tesztelni és teljesen objektív értékelni
Csak azt nem szeretem, hogy előre lehordunk dolgokat, amikről még alig van anyag neten
Ha majd lesz tízmillió teszt erről, hogy mire jó és mire nem jó a HT, akkor lehet megalapozottan szidni és dícsérni, eredménytől függően.
(mint pl a PCIE skálázódásról... erről is eleinte csak as szájhagyomány terjedt hogy a 8x már kurvalassú... ahha ja a a 16x sebességét tudja 97%-ban a játékok alatt)
Természetesen azért védem, mert nekem is ilyen van, de még én sem tudom, hogy mire jó
Ezért akarok tesztelgetni...
Ha az lesz az eredmény hogy HT nélkül jobban megy a GTA, akkor már adom is el a p1ts4ba és jön a 2500k @ 4,5GHz
-
Ha lesz egy kis időm, majd nyomok game bencheket valami jó kis CPU limites felbontásban értelmes játékokkal rendesen lemérve Fraps-szal. És nem csak így "kb leolvasás" után
Engem főleg GTA, BF, és DiRT érdekelne
Egyrészt azért hogy az ilyen kommenteknek, mint amit te most leírtál legyen is valami alapjuk, másrészt pedig azért mert engem is rettenetesen érdekel, és ez a teszt nem csillapította teljesen a kíváncsiságomat...
-
Remek és hiánypótló teszt
Respekt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest