- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
trevisz
csendes tag
válasz hypno skate #30 üzenetére
Lehet, hogy 20000-ig nem hallasz, de 20 alatt azért még vannak hangok, amiket kéne. Egész más a zene, ha basszus is szól hozzá
-
hypno skate
senior tag
válasz Dr. Akula #32 üzenetére
Már túl vagyok egy ideje az őszinte kőkemény korszakomon. Nagyjából azon is, amikor a kényelmetlen dolgokat azzal magyarázza az ember, hogy jó buli.
Fülzsír ellen meg a vizet használom.
Azért amikor a szomszéd gyerek a csellóját fűrészeli, nem éppen szobahangerőn hallgatok zenét. Nevelő célzattal pl. skót dudazenét, az gyorsabban kezdi idegesíteni az embert.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
Dr. Akula
félisten
válasz hypno skate #28 üzenetére
hajrá szomszédok!
-
Tangerine
senior tag
Hát igen. A Philips az Philips. Na nem mintha az én Thomsonom jobb lenne. TV-re jó, de zenére nem igazán. Az AGC a legidegesítőbb benne, de szerintem mindben van. (nem tudom miért) Annyi előnye van a Tominak, hogy 2 ceruzaakkuval megy, és viszonylag sokáig bíja vele.
Hallottam már jó hangú rádiós (analóg) fülest AKG Hearo 777 (Bécsi úti MM-ben próbáltam),. Na az jól szólt, legalábbis sokkal jobbnak tűnt a Tominál. Sajna az is akkus volt. És vagy 60-80k (neten lényegesen olcsóbb)
Ebben a noném cuccban én nem bíznék, nem kockáztatnék huszonezret, aztán meg szarul szól. Na meg az üzemidő is nevetséges. Akkor elég lenne, ha nem beépített akku lenne, és egy mozdulattal lehetne elemet cserélni benne.
Van jó minőségű digitálisban is horror áron:[link]
[link]
inkább várok valami nevesebb ceruzaakkusraVacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Franklyn
csendes tag
Egy darabig jó poén az ilyen rádiós füles, nekem is van egy Philips SBC HC8415 lehetett vele rohangálni az utcán úgy hogy közben bent megy a winamp a gépen . De nagyon hamar idegesítővé válik a rövid üzemidő , az hogy szinte mindig a töltőn kell tartani , aztán nem nagyon lehet neki küldeni sem , és a 20Hz-20khz el alsó kategóriás vezetékes fülessel egyen értékü minőségre .
-
hypno skate
senior tag
30 dkg-t nem fogok a saját lakásomban önként a fejemen hordani. Sem vezetékest, sem vezeték nélkülit. Nincs az az isten.
Éljenek hangfalak. Fából (pozdorjából), sok liter levegőt foglalva és mozgatva.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
-
cherockee
aktív tag
de tudnak. sennheiser ilyen kategoriás fülesei is tudnak, annak ellenére hogy rádióval operálnak. egy kb 5-8-10e-s füles minőségét megüti egy 20e-s rádiós. nem hiszem hogy megéri amugy, de ha ez kell... amugy joo dolog fülessel a fejemen mászkálni a lakásban, és közben hallgatni a zenét, se kábelt, se mp3 lejátszót hordozni magamnál...
-
horvathkrisz
addikt
ilyen nincs....
-
-
piqla
őstag
válasz slayer006 #17 üzenetére
Igen, nalam is ez jelent meg a bongeszomben, ugy latszik tenyleg javitottak par bugot.
De en egyelore akkor is azt mondom, hogy nem az igazi... Par Sennheiser utan allitom ezt; es ha valakik, akkor ok eddig miert nem igy csinaltak?
De adja a sors, hogy ne legyen most igazam...Szereted az állatokat?
-
villamos
őstag
Nekem egy rádiós sennheiser fülesem van. Igaz nem digitális, és alsókategóriás. A hangja ennek ellenére tetszik. Egyszer kipróbáltam, mégis mekkora a hatótávolsága. Bekapcsoltam a szobába a zenét, a fülest feltettem, majd go. Először a kertben mászkáltam, bementem ide-oda, de nem változott semmi, nem volt a teleknek olyan pontja, ahol esetleg romlott volna a minőség. Ezért kimentem az utcára, elindultam a vége felé. Végül is talán 80 - 100 métert tettem meg, amikor elkezdett sercegni az adás...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
slayer006
addikt
-
piqla
őstag
Azert ezeket nem zenehallgatasra tervezik, vagy legalabbis nem tudnak olyan minoseget, mint kabeles tarsaik... szerintem.
Szereted az állatokat?
-
kapanyanyi
tag
Hmmm, érdekes cucc. Eddig csak analóg (800 MHz-es) és Bluetooth vezeték nélküli fülest láttam, de azok nem tudtak ennyi mindent. Kérdés tényleg, hogy hogyan szól. A CD (sőt DAT) minőségű digitális átvitel azért sejtet valamit.
Minden esetre az tetszene, ha benyomnám otthon a HiFi-t és mondjuk a garázsban bütykölve szólna a jazz ezerrel -
headhunter
addikt
Rádiófrekvenciás fejhallgatót 10.000 alatt lehet kapni és hol, márka-típus? (Thomson,stb.) -
Petya25
őstag
Nagyon dizájn, kíváncsi lennék a hangminőségére.
Csak egy dolog nem tetszik annyira, 4-5 óra működési idő az elég kevéske. Egy lanpartyt nem nagyon bír ki.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Arnold2
őstag
Én a 4-5 óra üzemidőt keveslem.Otthon normális körülmények közt ok,de hálópartyn kevés.
Nem tudom hogy megy e adapterről és úgy is tölt vagy nem,de mindenesetre kevés. -
PrinczA
őstag
Ilyet keresek en de mikrofonnal
-
Totyi
őstag
Hja,hogy egy alsó kategóriás kerül annyiba?Én hol élek?-nem tudod véletlenül? Ebben az irányban egyáltalán nem tájékozódtam ezek szerint.[link]Egy ilyet volt alkalmam megnézni közelről...ez volt egy huszas;igaz nem én vettem. Kicsit sokallom azt a pénzt amit egy ilyenért le kéne szurkolni.
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
Én már attól megőrülök mikor anyám behozza az újdonsült vezetéknélküli készüléket, vonalas telefonra szerválta. Engem ez a wireless dolog, és hogy élljünk minden egyes percben 2,4 ghz mellett, nagyon nem, jön be nekem, bár ennyi erővel mondhatnám az alap mobilokra is, ami ugyszintén zavar. de ez off tudom...
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
VargaI
senior tag
szerintem az én alap genius fülesem is van vagy 3-400g, egyáltalán nem nehéz, jó persze nem olyan mint azok az 500-1000 Ft-os 50-100g-os fülesek ,a külön fülesnek nem tudja vki, mennyi az ára? (mennyiből jönne ki kettő?)
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
Totyi
őstag
Ez nagyon tetszik.Kíváncsi lennék,hogy tényleg jó minőségben szól-e?Bár ez a huszonezer forint eléggé mellbevágó;de csak egyszer kell megvenni.Ja...300 gramm;elfárad az ember nyaka.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box