Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Hát igen. A Philips az Philips. Na nem mintha az én Thomsonom jobb lenne. TV-re jó, de zenére nem igazán. Az AGC a legidegesítőbb benne, de szerintem mindben van. (nem tudom miért) Annyi előnye van a Tominak, hogy 2 ceruzaakkuval megy, és viszonylag sokáig bíja vele.
Hallottam már jó hangú rádiós (analóg) fülest AKG Hearo 777 (Bécsi úti MM-ben próbáltam),. Na az jól szólt, legalábbis sokkal jobbnak tűnt a Tominál. Sajna az is akkus volt. És vagy 60-80k (neten lényegesen olcsóbb)
Ebben a noném cuccban én nem bíznék, nem kockáztatnék huszonezret, aztán meg szarul szól. Na meg az üzemidő is nevetséges. Akkor elég lenne, ha nem beépített akku lenne, és egy mozdulattal lehetne elemet cserélni benne.
Van jó minőségű digitálisban is horror áron:[link]
[link]
inkább várok valami nevesebb ceruzaakkusra
Új hozzászólás Aktív témák
ph Tömörítetlen digitális átvitellel szolgál a Takion WHLP-2010 fejhallgató.
- Jogász topic
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest