Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Asztrofotózás
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Hát, ezen lehet vitattkozni, mert ugye CS sem reális, sőt, egyenessen irreális, ha jól olvastam. Én próbáltam 2x, 3x játszani, és nem mondom, hogy nagyon jó gammer vagyok, de eszmélettlen alulmaradtam, mert én pl. fejre célozgattam.
De, késöbb megtudtam, hogy ez hiba volt, mert az a fej nem is ott van!
A BF2-nél nem a találatkezeléssel van annyira baj, bár, vannak érdekességek, mint pl. ha hasalsz, és ''átlóg'' a lábad a falon túlra, a másik oldalról simán le lehet késsel szúrni!
Inkább most a fegyvereket hozták irreálissá össze. Pl. én sniper tipusu beállitottságu vagyok. Kedvenc fegyóm az M95 snipa fegyver. De, ha nem fejbe lövök egy embert, hanem mondjuk csak testre sikerül, az még tovább rohanhat, ha fullos volt az egészsége, ami ennél a fegyvernél még ha mellény is van a páciensen, szinte kizárt (már a való világban, ugye)!A PKM pedig szinte ugyan olyan pontlövő, mint a snipa fegyverek (meg jópár fegyver veszett pontos egyes lövéssel is) ami szintén irreális. De, ha azt nézzük, egy háborút sem vívnak meg CSAK gyalogosok, mint pl. a CS-ben, nekem legalábbis fontossak a járművek használata is, akkor tovább lehetne vitatkozni, csak semmi értelme, mert ugye a bf2-t NEM nevezhető jelenleg!
-
kovsol
titán
de itt nem a találatkezelésen van a hangsúly mert sok jármű és rengeteg taktika van !
nagyon durva taktikákat lehet összerakni egy clan warra általában minden klánnak megvan a saját mapja is amit iszonyat durván betanulták
szóval szerintem több taktika van bent mint hogy A hosszú B sötét ... azt go go go
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest