Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Örülök, hogy nemcsak én érzem így ezt a dolgot.
Az a baj a Sony-val, hogy mindig is nagyon egyedi akart lenni mindenben (nézzük csak meg a Video8-at, a MemoryStick-et, az MD-t, az Atrac-ot stb.) és sajnos ez az mp3 lejátszók terén elég drasztikus vonásokat eredményez - a termék kárára. Elég sok ismerősömnek van mp3 lejátszója, de ők is és én is már jóval a vásárlás előtt elvetettük még a gondolatát is, hogy Sony-t vegyünk. Halkan jegyzem meg, hogy a mindennapos tömegközlekedés közben szoktam figyelni mások lejátszóját is és meg kell hogy mondjam, hogy nem sok Sony-t láttam. (kb. százból ha hármat, akkor sokat mondtam).
Én sem értem ezt az elvakult imádatot a Sony iránt. Nekem is voltak jó cuccaim tőlük, ez tény, de az már rég volt. Tovább kell lépni. Ez kb. olyan, minkor valaki megrögzött Ati- v. nVidia-párti, és az istennek sem lehet meggyőzni róla, hogy érdemes lehet váltani, mert a másik cég aktuálisan jobb terméket kínál jobb áron. Szvsz mindig azt kell venni, ami a legjobb a nekünk megengedhető anyagi keretek közt és nem azt, ami a ''legjobb név'' az adott áron, mert bizony néha a jól bevált dolog is tud rossz lenni. (ráadásul meg a Sony sztem aránytalanul drága is - mondjuk mindig is az volt)
Arról nem beszélve, hogy pl. vegyen az ember utólag egy Sony-hoz alkatrészt. Aha... majd megtudja mi az, amit rablásnak hívunk. Én a 15 éves Sony TV-mhez szerettem volna venni egy eredeti távirányítót, mert a gyári ennyi idő alatt elkerülhetetlenül elkopik (ez nem a Sony sara, of course). Semmi gond, a Sony-nál azt mondták kb. 2 hét alatt meghozzák. Nade bassza meg: 20.000 forintért???
Egy régi modellhez egy tök átlag távirányítót? Na neee! Mondom: ''Ez sok.'', mire ők: ''Igen, de elem is jár hozzá!''.Ja, bocs! Akkor mégis kell! Agyam megáll.
Gondolhatjátok mennyibe kerül egy komolyabb távvezérlő egy újabb TV-hez. (megsúgom: kb. a TV árának fele). Úgyhogy azóta a Panasonic videómhoz kapott programozható távirányító vezérli a TV-t. (Hasonló volt a helyzet anno a Sony Discman-em távvezérlőjével, de ezt a kalandot már nem írnám le, lényege: nem vettem meg.)
Szóval aki márkahű akar lenni az vegye, de előtte szerintem érdemes félretenni az elfogultságot egy kicsit és meghallgatni pár lejátszót, az teljesen ingyen van és sokat lehet okulni belőle és még az is lehet, hogy nem farag rá az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Új lejátszókkal lehel életet a 26 éves márkanévbe a Sony.
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest