Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
''azta hogy fennakadtatok az iPodon.
nemtom mit képzeltek bele''
Semmit nem kepzelek bele, csak szoltam, hogy az iPodnak hihetetlenul eros piaci pozicioja meg brand recognitionje van, nem olyan egyszeru azt onnan kiturni.
Persze, azt minden tajekozottab ember tudja, hogy csak egy sima mp3 lejatszo, de ez a fentieken nem valtoztat. -
Engem sem, főleg miután meghallgattam egy ipod shuffle-t... Hát a régi pana discmanem bármikor leszólta. Recseg-ropog, visszhangzik... Nem tudom, miért van úgy oda érte mindenki. Bár az tény,h nagyon szép
meg drága is. Szerintem ez az ipod ''legenda'' ez mesterségesen gerjesztett, a minőségéről meg sokan beszélnek úgy, h nem is hallották... (még a w800 is szebben szól :S). Nameg kritikán alulinak tartom h bármi eq-t beállít rata szegény lyúzer, azonnal torzít már fele hangerőn is.
Persze lehet, h amit én halottam az hibás volt, ez esetben elnézést...
Ja, h ne csak of legyen: Szerintem nem kell se hasraesni előtte, se elítélni ezt az izétmajd ha kijön és meglesznek róla az első tesztek, megtudjuk h mi ez egyáltalán, majd akkor mondjuk róla véleményt. Bár nemtudom h egy jó teló-mp3player-pda kombó mellett mi kellhet még szegény átlagembernek
. De a microsoftál nem hülyék
ezt már soxor bizonyították... igaz, ennek az ellenkezőjét is
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest