- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egy OEM prezentálta az AMD és az Intel egyes útiterveit
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD!4ever
őstag
Igen tanulságos teszt,átnyálaztam magam rajta
egy aprónak tünő bibit a mundér védelméban azért hadd emlitsek meg!
az fx62-nek szegénynek 4ram modullal kellet ''küszködnie'' hátha ezért is gyengébb eredményei születtek.
a másik hogy sli-s lapban volt,talán(egyáltalán nembiztos) lehet hogy az amd-sli rossz viszonya huzta le a játék eredményeket.
ettől függetlenül,várjuk meg a conroet,nem jó igy látatlanba nézelődni,mindenestre az fx60hoz képest dolgozott le a hátrányábol az amd. -
törölt tag
Erre vonatkozott az előbbi hsz-om is. Egyébként a K8L elméletileg a DDR2-t és DDR3-at is támogatni fogja, amelyek ha minden igaz ugyan azt a foglalatot használják.
Arra vonatkozóan sem találtam infót, hogy az nF5xx széria milyen HT verziót támogat.
siriq: Ezt űbereli a TNT -> X850XT, amit én léptem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i7 8700 Box
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest