Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
VaniliásRönk #30 üzenetére
Az utóbbi időkben 3-an kérdeztek laptop ügyben, és ebből 2 ember azért ragaszkodott a laptop vásárláshoz sima asztal géppével szemben, mert az kevesebb helyet foglal a lakásban!
Azaz, illetőknek esze ágában nem volt magukkal cipelni a gépüket máshová. Durva. Én persze mondtam, hogy nyomorult dolog laptopot használni, az ember ott kucorog, mint vmi pajor vagy mi... Meg persze az ár/teljesítmény arány és a bővíthetőség sem az igazi. Nem bírtam őket meggyőzni.
Amúgy ez az 1/5 szivárgási áram ez nagyon jól hangzik. Már csak az a kérdés, hogy enélkül az újítás nélkül mennyire nagyon szivárogna a 45 nm-es cucc (mert hogy minél kisebb csíkszélesség, annál inkább jelentkezik szivárgás), mert akkor derülne ki, hogy mondjuk a mostani 65 nm-hez képest mennyi a szivárgás az új technológiával. Mondjuk már az is remek lenne, ha csak ugyan annyi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest