Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikky
tag
Azért azt figyeled, hogy gyorsabbam írja (16x), mint olvassa (12x) a DVD lemezeket... Jól nyomja. Amúgy a Samsungról nekem van jó, meg rossz tapasztalatom is. Tesóm DVD olvasója egy rakás kula, olyan hangos egy sebesség fölött, hogy a másik szobában hallani, viszont a párom combo-drive-ja szimplán faxa.
-
Hequila
őstag
Samsungéknak egyedül a kislemezmeghajtójukkal vagyok elégedett...
Elvből nem vennék Samsung írót, sokat szoptam az optikai egységeikkel. -
codec
senior tag
Samsung jó minőségű dolgokat csinál, de a dvd írói nem ebbe a kategóriába tartoznak.
-
Guruka
senior tag
Nekem nincs túl jó tapasztalatom a Samsung optikai egységekkel, bízzunk benne, hogy ez jó.
-
biga
őstag
Nem akarom védeni a Samsungot (márcsak azért sem, mert az 552B sorozata valószínűleg a piac legmegbízhatatlanabb sorozata volt, nem állok messze az igazságtol, ha azt mondom, hogy a legyártott mennyiségböl valószínűleg már mind volt legalább egyszer garanciázás alatt
), de az 552U már elég megbízhatónak tűnik (eddig). Ennél meg az csillant némi reménysugarat, hogy ez már nem TSSH jelzést kapott
Én egy rossz széria miatt azért még nem írnám le őket.
-
erdoke
titán
Rengeteg hangzatos új tulajdonság, bár egy részük nem is új.
Persze az előző Samsung/Toshiba íróktól nem annyira nehéz jobbat kreálni... -
mr_knight
senior tag
Nem rossz,a következő íróm lehet, hogy ilyen lessz ? A Pioneer 110-es sem rossz. Előny ezekben az ÍRÓKban ez a sok technológia
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest