Hirdetés
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
Valahol korábban olvastam egy írást, amiben egy iPod user teszteli ennek a Rio Carbonnak az elődjét, a Nitrust (1.5 GB). Ott rendesen kijöttek a különbségek, előnyök, hátrányok egyaránt, de összességében a tulaj nagyon elégedett volt a Rio-val, mind méret/súly, mind kezelhetőség tekintetében.
Nekem fomráját tekintve nagyon tetszik ez az új lejátszó,
de mivel flash player párti vagyok, inkább a Forge foglalkoztatott a cikkben.
Egész szimpatikusak az árai, amik persze majd horrorrá válnak,
amint ide is eljut a kütyü. -
rog
addikt
hehe
ezek most sonique skineket másoltak le, vagy mi :)) -
worthless
tag
ez a cucc nagyon benan nez ki es egy hordozhato lejatszonal azert elegge szamit szerintem, meg ha nem villogni veszed
[Szerkesztve] -
Warlock_42
senior tag
Érdekes hányan rámozdulnak erre a Netes zene témára, pedig egyes elemzők szerint (nem rég volt hír) ugyanolyan pukk várható mint annó a dotcom léggömbbel. -
marcee
addikt
-
MoP_FX 57
őstag
eloszor is kinezetben uti szerintem ,masodszor kapacitasban az ipod max 40 GB bir ebben is veri (most hagyjuk a minit mert ez is nagyon kicsi),harmadszor nem hiszem ,hogy olyan nyujtana amit az ipod-om nem tudna----csak ezert mertem ezt mondani. De ha Neked az tetszik ,az a Te dolgod!
-
ciao
senior tag
mi az a Microsoft Janus névre hallgató DRM-rendszer?
-
.:ADAM:.
aktív tag
Lehet, hogy néhány dologban ''felülmúlja'' az iPod minit, de külcsínyben szerintem messze ''alulmúlja''...
-
MoP_FX 57
őstag
ipod rivalis azert annak nem neveznem,nekem az van szoval tudom :P
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest