Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
Valahol korábban olvastam egy írást, amiben egy iPod user teszteli ennek a Rio Carbonnak az elődjét, a Nitrust (1.5 GB). Ott rendesen kijöttek a különbségek, előnyök, hátrányok egyaránt, de összességében a tulaj nagyon elégedett volt a Rio-val, mind méret/súly, mind kezelhetőség tekintetében.
Nekem fomráját tekintve nagyon tetszik ez az új lejátszó,
de mivel flash player párti vagyok, inkább a Forge foglalkoztatott a cikkben.
Egész szimpatikusak az árai, amik persze majd horrorrá válnak,
amint ide is eljut a kütyü. -
rog
addikt
hehe
ezek most sonique skineket másoltak le, vagy mi :)) -
worthless
tag
ez a cucc nagyon benan nez ki es egy hordozhato lejatszonal azert elegge szamit szerintem, meg ha nem villogni veszed
[Szerkesztve] -
Warlock_42
senior tag
Érdekes hányan rámozdulnak erre a Netes zene témára, pedig egyes elemzők szerint (nem rég volt hír) ugyanolyan pukk várható mint annó a dotcom léggömbbel. -
marcee
addikt
-
MoP_FX 57
őstag
eloszor is kinezetben uti szerintem ,masodszor kapacitasban az ipod max 40 GB bir ebben is veri (most hagyjuk a minit mert ez is nagyon kicsi),harmadszor nem hiszem ,hogy olyan nyujtana amit az ipod-om nem tudna----csak ezert mertem ezt mondani. De ha Neked az tetszik ,az a Te dolgod!
-
ciao
senior tag
mi az a Microsoft Janus névre hallgató DRM-rendszer?
-
.:ADAM:.
aktív tag
Lehet, hogy néhány dologban ''felülmúlja'' az iPod minit, de külcsínyben szerintem messze ''alulmúlja''...
-
MoP_FX 57
őstag
ipod rivalis azert annak nem neveznem,nekem az van szoval tudom :P
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Chrome
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest