Hirdetés
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fade_Away
őstag
Nekem is az ucsó offom, nem is jellemző rám az offolás csak most ''kijött''
Ha konstruktívan akarsz disputálni velem a továbbiakban emailom él, énse fogok ide többet offolni.
1 Segítek: Bővebben: link
2 Mint látod ígytörtént.
3 Szakmabeli vagy okok de 50%nál nagyobbat tévedni árban az nem szakmabelire vagy szakmabelire de nagyon nem hozzáértőre vall.
4 tevékenykedek benne de nem ezért hanem a fentiek miatt iteltem a kompetenciádat olyannak amilyennek.
5 Szó se róla PH!s árak jobbak a boltiaknál, használtnál.... de még az überolcsó PH!s árakhoz képest is tévedtél 60%-90%ot. Hozzátenném, hogy PH!s árak reálisak voltak ebben az esetben. (Többszáz hozzáértő nemfog bóvlit venni, ST ramok legendje nem urban legend volt és mase az.)
6 Ha valaki ''kedvesen'' mondja el, hogy nem ért veled egyet azzal taplóság taplónak lenni. Nemértem mértsüt abból a rosszindulat ha én ezt közlöm veled.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest