- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Fade_Away #77 üzenetére
Tartsuk tiszteletben rudi kérését...
Tényleg uccsó hsz. ebben a témában.
1. nem emléxem az esetre...
2. ettől még történhetett így...
3. ha valóban azzal érveltem hogy ez a szakmám, akkor (is) igazat mondtam...
4. mivel a ''szakma'' alatt ebben az esetben a kereskedelem értendő, ha te nem ebben tevékenykedel, akkor nem is vagy olyan helyzetben hogy meg tudd itélni a kompetenciámat...
5. a PH!-n folyó kereskedelmet, az itt tapasztalható árfolyamokat nem érdemes a VV-hoz hasonlítani...rengeteg tévhit kering itt, bizonyos termékeknek mesterségesen magas az ára, másokat meg aluláraznak...LOL
Itt nincs számla, adó, járulékos költségek...viszont vannak olyan termékek is amelyek normál kereskedelmi csatornákon nem is szerezhetők be (''eladó 400MHz-es RAM, istenuccse ment 600MHz-en...''), stb.
Nehogy már az itt fellelhető árak határozzák meg a piacot...
6. akárhogy olvasom a #70-et, a jóakarat valahogy nem jön le (3.-5 pont kifejezetten ezzel ellentétes érzelmi töltéssel bír...)
-
-
Rover623
félisten
válasz
Fade_Away #68 üzenetére
És ezt pont egy olyan topic-ban vágod a pofámba, ahol:
1. számokkal és elméletekkel próbálom bizonyítani az igazamat...
2. érdekes módon egy házigazda is igazat ad nekem...
3. a legszakmaibb ellenérvek az irányomba a következők voltak: bazzeg ennyire nincs eszed?, hogy lassab legyen gecc?, stb.
4. és még én vagyok a tapló...?
5. a ''Sokszor meg hülyeséget''-re lécci példákat...hátha valóban tévedtem, nem szeretném még egyszer elkövetni ugyanazt a hibát...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest