Hirdetés
- Autós kamerák
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fade_Away
őstag
Nekem is az ucsó offom, nem is jellemző rám az offolás csak most ''kijött''
Ha konstruktívan akarsz disputálni velem a továbbiakban emailom él, énse fogok ide többet offolni.
1 Segítek: Bővebben: link
2 Mint látod ígytörtént.
3 Szakmabeli vagy okok de 50%nál nagyobbat tévedni árban az nem szakmabelire vagy szakmabelire de nagyon nem hozzáértőre vall.
4 tevékenykedek benne de nem ezért hanem a fentiek miatt iteltem a kompetenciádat olyannak amilyennek.
5 Szó se róla PH!s árak jobbak a boltiaknál, használtnál.... de még az überolcsó PH!s árakhoz képest is tévedtél 60%-90%ot. Hozzátenném, hogy PH!s árak reálisak voltak ebben az esetben. (Többszáz hozzáértő nemfog bóvlit venni, ST ramok legendje nem urban legend volt és mase az.)
6 Ha valaki ''kedvesen'' mondja el, hogy nem ért veled egyet azzal taplóság taplónak lenni. Nemértem mértsüt abból a rosszindulat ha én ezt közlöm veled.
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
nekem az a véleményem az egészről, hogy rendszerfüggő a dolog és csak a gyakorlat tudná kihozni az igazságot.
ld p4es rendszer teljesen máshogy reagál az időzítésekre mint egy amds és amíg gyakorlatban ki nem próbáltuk addig ezt baromira nem gondoltuk volna ''mi'' laikusok.
lehet erről vitatkozni de baromira mellé tudunk trafálni az igazságot csak egy gyakorlati teszt tudja megmutatni.
ez az én imhom. -
Fade_Away
őstag
szakmai jellegű hülyeséget mondtál ott van 5.pontban, keress vissza megtalálhatod elolvashatod azt a SZAKMAI jellegű hülyeséget amit írtál.
Jóakarásal írtam meg #70et a reakciód a szokásos volt.
Tudod ha mindenki téged tart tapírnak akkor lehet nem a mindenkivel van a baj....
(Ettől függetlenűl még lehetsz te egy-egy szakmai téma legavatottabb szakértője.)
Szeretettel:
Fade -
Fade_Away
őstag
1 Nagyon helyes így az értelmesebb fele a PHnak megérti
2 Igazad van akkor nincs mit csodálkozni rajta....
3 azért voltak másmilyenek is és te uo tapló voltál ott is.
4 ha a normáisokra is így reagálsz akkor igen
5 Elég sok példa van rá, egyet kértél, olyan példát hozok direktbe ami velem esett meg (de ezen kívül is van jópár nemfogok visszakeresgélni ha nembaj) tessék: gyors beárazást kértem 2*466os ST ramra, te aztmondtad, hogy darabja 10eft nemtöbb.
Amikor megkértelek, hogy vagy ne árazd be vagy ne adj irreális árat rá akkor szokásodhoz híven elővetted tapló stílusodat és kiderült, hogy ''jesszus megint egy üldözési mániás hülye''. Megpersze kifejtetted, hogy nemértek hozzá neked meg ez a szakmád.
Az egészbe az a vicces, hogy jelenleg is 16kba mennek az STramok itt PH!n
(Szóval 60%ban mellélöttél az árnak ez nagyon durva tévedés.)
(hozok erre is példát elkerülendő a tőled már megszokott dolgokat:Bővebben: link)
Komolyan kiváncsian várom válaszod....
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
Rover egy picit nemtudnál a stílusodon változtani?
Sokszor jót mondasz de olyan taplón......
(Sokszor meg hülyeséget.)
Peace ON
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest