- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Amúgy a cucc honlapján le van írva, hogy milyen korlátozások mellett tudja használni a DDR400-as modulokat. Csak MSI által bevizsgált és csak max 2 darabot. De van, amiből csak 1-et.
[L]http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=356&MODEL=MS-6590[/L]
Mellette van link a BIOS-oskra is, de csak a 08.22-re datált 1.0 van kint. -
corel
csendes tag
Nekem lassan más egy hónapja KT4 Ultra alapom van, egy 1800+ Athlon XP procival, meg DDR 333-as rammal. És sehol nem hallottam még arról hogy támogatná a 400-ast, kivéve itt. Egyébként ilyen beáálítást nem találtam a biosban, csak 333-ig. De lehet hogy egy bios frissitéssel el lehet érni. Egyébként egy kurva jó alaplap. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Amúgy tesztekben 1-2%-al többet nyújtott mint a ASUS, vagy az EPOX. Asszem a tesztelo.hu-n találtam a teszet. Mind a három közül ő nyomta legjobb teljesítményt. Sokan jól leugaták már nekem, hogy miért nem ASUS-t vagy ABIT-et vettem, egy jó kis INTEL(szeméttel) procival. De engem ez mindaddig nem érdekel mig a szakadék a két proci között ekkor, árban, meg teljesítményben, merthogy ez az összállítás stabil, és odaveri a nyomorék 2ghz-s pentiumot. SZal csak ajánlom mindenkinek, egyébként az ára ugyanott van mint a hasonló ASUS és EPOX, vagy ABIT alapoknak.
-
WaterLo
aktív tag
A KT4 Ultrán milyen chipset lesz?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged