- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Amúgy a cucc honlapján le van írva, hogy milyen korlátozások mellett tudja használni a DDR400-as modulokat. Csak MSI által bevizsgált és csak max 2 darabot. De van, amiből csak 1-et.
[L]http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=356&MODEL=MS-6590[/L]
Mellette van link a BIOS-oskra is, de csak a 08.22-re datált 1.0 van kint. -
corel
csendes tag
Nekem lassan más egy hónapja KT4 Ultra alapom van, egy 1800+ Athlon XP procival, meg DDR 333-as rammal. És sehol nem hallottam még arról hogy támogatná a 400-ast, kivéve itt. Egyébként ilyen beáálítást nem találtam a biosban, csak 333-ig. De lehet hogy egy bios frissitéssel el lehet érni. Egyébként egy kurva jó alaplap. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Amúgy tesztekben 1-2%-al többet nyújtott mint a ASUS, vagy az EPOX. Asszem a tesztelo.hu-n találtam a teszet. Mind a három közül ő nyomta legjobb teljesítményt. Sokan jól leugaták már nekem, hogy miért nem ASUS-t vagy ABIT-et vettem, egy jó kis INTEL(szeméttel) procival. De engem ez mindaddig nem érdekel mig a szakadék a két proci között ekkor, árban, meg teljesítményben, merthogy ez az összállítás stabil, és odaveri a nyomorék 2ghz-s pentiumot. SZal csak ajánlom mindenkinek, egyébként az ára ugyanott van mint a hasonló ASUS és EPOX, vagy ABIT alapoknak.
-
WaterLo
aktív tag
A KT4 Ultrán milyen chipset lesz?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest