Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Amúgy a cucc honlapján le van írva, hogy milyen korlátozások mellett tudja használni a DDR400-as modulokat. Csak MSI által bevizsgált és csak max 2 darabot. De van, amiből csak 1-et.
[L]http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=356&MODEL=MS-6590[/L]
Mellette van link a BIOS-oskra is, de csak a 08.22-re datált 1.0 van kint. -
corel
csendes tag
Nekem lassan más egy hónapja KT4 Ultra alapom van, egy 1800+ Athlon XP procival, meg DDR 333-as rammal. És sehol nem hallottam még arról hogy támogatná a 400-ast, kivéve itt. Egyébként ilyen beáálítást nem találtam a biosban, csak 333-ig. De lehet hogy egy bios frissitéssel el lehet érni. Egyébként egy kurva jó alaplap. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Amúgy tesztekben 1-2%-al többet nyújtott mint a ASUS, vagy az EPOX. Asszem a tesztelo.hu-n találtam a teszet. Mind a három közül ő nyomta legjobb teljesítményt. Sokan jól leugaták már nekem, hogy miért nem ASUS-t vagy ABIT-et vettem, egy jó kis INTEL(szeméttel) procival. De engem ez mindaddig nem érdekel mig a szakadék a két proci között ekkor, árban, meg teljesítményben, merthogy ez az összállítás stabil, és odaveri a nyomorék 2ghz-s pentiumot. SZal csak ajánlom mindenkinek, egyébként az ára ugyanott van mint a hasonló ASUS és EPOX, vagy ABIT alapoknak.
-
WaterLo
aktív tag
A KT4 Ultrán milyen chipset lesz?
Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest