Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Az álatalad belinkelt oldalon árulnak VIA Cubid 3677-et. Utána néztem, egy komplett szerelt háznak tűnik, igaz, külső tápegységgel. Egy nagykert is találtam, az interboard.hu-t, ahol árulnak via cuccokat, bár tápot nem láttam.
Szvsz az 50 euró nem tűnik soknak. A 60 Watt meg elég, ha abból indulok ki, hogy az én 70 Wattos tápom mit kibír. -
kamikaze boci
őstag
Láttam a Via saját ''kártya''tápját. Találkoztatok már vele itthon?
-
kamikaze boci
őstag
Milyen táppal használjátok? Milyen HDD-vel?
Én is építek egyet, a szándék megvan, a pénz is hamarosan. Ez a Nehemiah magos proci hogyan állja meg a helyét egy P3-ashoz viszonyítva? Összehasonlító teszttel találkozott már valaki? TV kimenetes az alaplap (csak SVideo vagy kompozit is)?
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Alza garancia
- ASUS TUF GAMING B550-PLUS 31 hó alza gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest