- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Az álatalad belinkelt oldalon árulnak VIA Cubid 3677-et. Utána néztem, egy komplett szerelt háznak tűnik, igaz, külső tápegységgel. Egy nagykert is találtam, az interboard.hu-t, ahol árulnak via cuccokat, bár tápot nem láttam.
Szvsz az 50 euró nem tűnik soknak. A 60 Watt meg elég, ha abból indulok ki, hogy az én 70 Wattos tápom mit kibír. -
kamikaze boci
őstag
Láttam a Via saját ''kártya''tápját. Találkoztatok már vele itthon?
-
kamikaze boci
őstag
Milyen táppal használjátok? Milyen HDD-vel?
Én is építek egyet, a szándék megvan, a pénz is hamarosan. Ez a Nehemiah magos proci hogyan állja meg a helyét egy P3-ashoz viszonyítva? Összehasonlító teszttel találkozott már valaki? TV kimenetes az alaplap (csak SVideo vagy kompozit is)?
Aktív témák
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest