- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- SSD kibeszélő
- Milyen joysticket vegyek?
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bumbee
tag
Asztali gépbe, rendszervinyónak akkor érdemes esetleg az újabb, 5k100-ast megrendelni? Nekem elsősorban a hangja számít, nameg persze, hogy a mostani 7200-es 3,5''-eshez képest ne legyen túlságosan lassú... De ha sebességben a kettő között nincs túl nagy eltérés valamint egyformán csendesek, akkor jó az 5k80 is, amit láttam. Mit javasolsz erre? Köszi a segítséget!
-
-
Bumbee
tag
Mi a különbség az 5k80 és az 5k100-as sorozat között? Nem tudja valaki? Mert egy 40gb-os noti vinyó vásárlását tervezem, de nem tudom most akkor a két sorozat között csak generációs eltérés van vagy van valami lényeges különbség?
-
centrino
aktív tag
Mac Mini-be tökéletes lesz!
-
djyangce
tag
SATA? Kell nekem 8db meg egy Adaptec 2810SA és akkor már csak hot-swap rackek kellenek meg egy cipősdoboz, hogy bevághassak a ruhásszekrényem aljába egy meglehetősen komoly fájlszervert
-
X-COM
nagyúr
7k100 nem lesz?
-
Azért ez durva.
Azt tudtam hogy keveset fogyasztanak ezek a winyók, de hogy ennyire.
Nagyon frankó.
Bocs hogy off-al kezdem a hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest