- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
Aktív témák
-
channel
tag
Could you live without music ?
-
channel
tag
Ez a képbeszúrás még nem mindég sikerül
Could you live without music ?
-
Hun'reeth
őstag
Már van szabvány. A dBA az pontosan az amit írtál: A szűrővel mért (súlyozott)hangnyomás szint. Amit pontosan az emberi fülhöz annak érzékenységéhez találtak ki. A fájdalomküszöb(125 dB) ill. pl. az egyes lakóövezetekben megengedett nappali(jellemzően 50 dB) és éjszakai(40 dB) maxmális hangnyomásszintek mind dB A-ban értendők. Persze ezek eredők!
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
hétalvó
addikt
Nem hinném hogy jók azok a zajszint adatok. A Silent Blade III-as(19db) ventije hangosabb mint a tápom. (360W/12cmChieftech)
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Hun'reeth
őstag
26 dBA-val mi értelme van a 12 centis tápnak?! ;] Éppen a lényeg veszik el.
Amúgy én sem látom a 420-as chieftec tápomat a házban, de azért jó tudni, hogy szép! :t:DD''Öregember nem gyorsvonat!''
-
twollah
nagyúr
Minek a kromozott tapegyseg?
Megneztem a sajat tapom, es ha minden igaz aluminium szine van, elmeletileg aloxalt aluminium. -
Mazka05
őstag
Mennyibe fájnak az uj tápok? Mert így 12cm-es ventivel gondolkozom hogy miet vegyek!
Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
G.I.JOE
senior tag
Én is új házak után nézegetek és eddig az AOpen H700B volt a kiszemelt, de most még megvárom amíg bejön ez és majd meglátjuk!
http://www.caseking.de/shop/catalog/product_info.php?cPath=29_369&products_id=1502&osCsid=8b4efe1c4e24d5b8ea2219d95f8437e2 -
nagyúr
nem látok a tápoknál decibelt... vki?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
aDM|RaL^
őstag
szépek ezek tápok, :D mondjuk nemtom, de egyre többet költenek a külcsínyre... de hogy minek?:O lehet felőlem ronda is csak működjön.
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
Trak
addikt
Már az előző hír óta ilyen házat akarok venni, erre most újra az a hír, hogy ezek az új házak?:) Akkor eddig kereshettem... Hol a legnagyobb az esélyem venni ilyet? Ki a magyar disztributor? Kelly-Tech?
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz strike-force #20 üzenetére
Igen,én is ráültem..(mert persze ezt nem lehet kihagyni:D)
Jó házak ezek,de érthetetlen módon,amikor egyszer kiszedtem a jobb oldali oldallemezt,visszaraktam,majd rezonált lekapcskor:F -
őstag
válasz _Volkovy_ #19 üzenetére
hát nem kefe, de anno amikor megvettem a midi-dragonomat, ráültünk 2-en mondván, hogy ez nem Codegen, tehát kapott 150+ kilot ülve, illetve én ráálltam a 85 kilommal, de semmi. meg se reccent. jó anyagból van. :DD
ja és az enyém most 19.1 kg mindennel együtt. tegnapp betuszkoltam alá a digi-mérleget. :DR7-5950 / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
DarkFater
tag
válasz janpotocki #17 üzenetére
Nekem Dragonom van és azt kell mondjam, iszonyú masszív az a ház.
Igaz dögnehéz, de télleg masszív.
Mivel új a kéró, kevés a bútor és a szék :), néha a házra ültetetek embereket vagy én ülök rá lovaglóülésben. Szerintem bírna többet is.:DAddig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
kíváncsi
őstag
Hi all jó csunyák :) az nem tetszik, hogy a fire ... középen vannak
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
PapaMaci
őstag
A toronyház ajtaja müanyag, vagy fém?
[Szerkesztve]...mint az közismert...
-
Tif
tag
nem néztem a táblazatot, csak azt furcsállom, hogy a cikkíró nem mászott el a chieftec.com-ra
-
Tif
tag
''Végezetül egy olyan újdonságról adunk hírt, amelynek technikai adatai egyelőre nem ismertek pontosan.''
http://www.chieftec.com/products/psu/PSII%20PSU12.htm
[Szerkesztve] -
t-shirt
veterán
végre kezdenek 400W-os tápokat is készíteni 12cm-es ventivel
-
nagyúr
Azért az az 1mm-es acél egy kicsit túlzás nem?
Vagy ez a speciális páncélozott változat? :DAki él és nem boldog, az téved!
-
tomcs
őstag
kicsit a mesh-re hajaznak csak nem olyan a racs bennuk ha jol latom
nekem igazan a mesh-re indult be a fantaziam, nem tud vki vmit hogy mikor, hol, mennyiert lesz majd? sotetszurke/ezust racs mesh nagytorony erdekelne ugy igazan
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Asszociációs játék. :)
- Linux Mint
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- techsolo TP-730 rev B 730w Tápegység(HIBÁS)
- Corsair RM850 teljesen moduláris tápegység, 80 PLUS Gold, 850W