- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Pedig az a 4x4 az 4x4. Épp a múltkor beszélgettünk erről, mikor is kiderült, hogy bizonyos tesztekben a 4 pipe-os S4 csúnyán rá tud verni a 8-as S8-ra (gondolok itt speciel a hl2-re), és akkor merült fel, hogy valamiért gondok lehetnek a 8 pipe-os chippeikkel. És ezt támasztja alá, hogy a Gamma is csak 4 pipos lesz. Így viszont eladni nehéz lenne, tehát gondolom azért találták ki a 4*4 TMU, hogy legalább fillrateben érje utól a többit. Mert csak így tudja a specifikációban szereplő 16 texel/lépés elérni.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Geza ba
csendes tag
Nem írták hogy felső-közép kategória. Az talán az S19 lesz. Ha a sima 6600/X700Pro szintjén van, és nem fagynak/hibáznak a játékok, akkor talán van valami remény.
A 4X4 felépítésben nem hiszek, szerintem ez egy babelfishes ''fordításból'' ered. Valószínűleg a 4 VSU/4 PSU-ból származik. Ha az S4/S8 javítása+PCI Express változata, akkor egy TMU lesz pipelinenként.
Ami meglepő viszont, az a VSUk magas száma a pixel pipelineokéhoz képes, gondolom nem sikerültek túl gyorsra.
A memória kérdésére az xbitlabs-on volt a válasz:
-Memory bus width: 64bit or 128bit;
-Graphics memory: 32-256MB DDR SDRAM; -
Boyfish
senior tag
Szerintem, ha ez a kártya eléri a Matrox színtjét képminőségben, akkor megragadhat a köztudatban! Nem hiszem, hogy profi játékkártyának szánnák!
[Szerkesztve]''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
ftc
nagyúr
Bővebben: link
kis olvasmány rola.
A pro ára kb $139-$149 -
Tomoty
senior tag
Ránézésre 256bit-es a kártya, és a képeken a dobozon az szerepel, hogy: 256MB.
Eddig jónak tűnik, és ismerve az s3 gárdát, akkor a kezdeti ára kb 30-35k környékén alakul majd bruttóban.
[Szerkesztve]Postázás mostanában elég nehézkes, van egy extra aktív 3 éves fiam (aki a 2 nap ovi - majd 1 hét megfázva otthon periódusát éli). Szóval elnézést, ha csúszik az alkatrészek postázása. Sajnos amíg nem hívsz fel, addig nincs módomban jegelni a vásárolandó alkatrészt. Előre köszönöm a megértésedet.
-
Flashback
addikt
JUhé!! Bővül a piac! Már persze ha esélyes lesz!!
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
_cirmos_
őstag
nagyon jó lenne egy 3. szereplő a (3d) vga-piacon. biztos jót tenne a versenynek, bár a mai tempó mellett az ati és nvidia bárkit ledarálnak. mindenesetre én mindig a kisebbnek szurkolok, szóval hajrá!
-
ftc
nagyúr
Ne felejtsük azért a Kyro alapu technikát(Tile Base ....).Ott nem kell mindent számolni.
-
desiato
csendes tag
válasz FlasH-BacK #14 üzenetére
Tényleg, van már vhol teszt?
Egyre jobban érdekel a dolog... -
FlasH-BacK
senior tag
Ez igaz. A hátránya az lehet, hogy ugye csak 4db pixel shader unit van benne, tehát ha sok pixel shader feladatot kell végrehajtania, akkor kerül hátrányba a 16pipeosokkal szemben. Ha csak textúrázni kell, akkor elvileg partiban van velük. Tehát texel fillrateben multitexturing esetén annyit tud mint egy x800 vagy 6800 (mármint a 16pipeos változatok). Minden esetre már nagyon kiváncsi vagyok a tesztekre!
-
Loretto
veterán
Hűtő ill. a doboz szép. A hogy mit tud...
Soirée...
-
desiato
csendes tag
Közel nem lesz akkora teljesítménye mint a 16x1 -es kártyáknak.
Ha emléxel annó az FX5800-5900 sorozat volt 4x2 -es felépítésű.
Amúgy nekem tetszik a kártya, abszolúte jól hangzik! Csak tudják megfelelően gyártani. Ha olyan szép képe lesz mint ahogy rebesgetik lehet benevezek majd egyre. Csak ne legyen bugos a driver... -
salgado
tag
hát sztem nem üti meg a középkategoria szintet,ha mondjuk a 6600gt-hez hasonlitom.
2000pont körül teljesit 3dmark2005-ben.
ez a kártya akkor lenne jo ha nem lennének driver hibái,és feltünően olcsó lenne!ebből is a nitro változat.
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
kinézetre tök faxás a vga és a doboz is.
reméljük a legjobbakat a teljesítményéről.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
csudri
őstag
Tudtommal a GPU 4 x 4-es felépítésű, milyen hátrányai lehetnek ennek a 16 x 1-hez képest?
-
_Volkovy_
nagyúr
Az S3 nem fogja megint bebukni a teljes videokártyaszériát,csak azért mert nem jó a drivereik.
Nem hülyék.Az előző szériát elcseszték,de sztem tudják hogy ez az új az utolsó esélyük. -
anulu
félisten
válasz duracell89 #1 üzenetére
lehet összeereszteni őket. szerintem driverben fog elbukni a kártya illetve nem tudni, h milyen és mennyi RAM lesz rajta.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
ftc
nagyúr
És itt egy bemutato:
Bővebben: link -
ftc
nagyúr
Az X-bit labson épp a X600XThoz mutatták be.Szoftver gondjai nem lesznek akkorák mivel ez az elözö alapjai megvannak és ahoz is jönnek ki havonta uj driverek.
-
_Volkovy_
nagyúr
A hűtő kurvára tetszik,a kártyát meglátjuk.Akár jó is lehet.
-
wiziloo
tag
Erre kíváncsi leszek
Szerintem ez a kari is szoftvergondok miatt fog elbukni -
duracell89
senior tag
Ez mind szép és jó, de ha a középkategóriábaba szánják meglátjuk mit teljesít egy 6600gt ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...