- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kubbi
tag
Szerintetek melyik az értelmesebb választás?
Nem sok infót találtam róluk...
ATI radeon Xpress 1100
NVIDIA GeForce Go 6150 PCI express -
Frenky87
aktív tag
Kár, hogy még semmi hír új Inteles lapról..
AMD nekem nem kell...
[Szerkesztve] -
Dassler
őstag
Már várom az új kombójukat, remélem, ez már jól sül el, mert akkor lehet, hogy a kövi gépem alapjának választom, ha AMD-t veszek. Ezt a 775/939 mizériát kihagytam...
-
Mackósajt
senior tag
Ez azért érdekes, mert pl. egy forgalmas webáruházban olyanokat olvastam egy alaplap alatt, hogy ''miután kipróbáltam ezt az alaplapot, és az ATI megmutatta nekem hogyan kell működnie egy jó chipsetnek, többet nem veszek nVidia szemetet'', stb. (Persze emlékezetből, és szabadfordításban.)
Nyilván vannak ellenkező tapasztalatok is.
Kérdés az is, vajon mennyire tudják anyagilag kihazsnálni azt, hogy most megugrottak a megrendeléseik, miután az Intel őket ajánlotta a saját leállított gyártású régi lapkakészletei helyett.
Azt jósolták egyébként, hogy az Xbox fejlesztés lezárultával az ATI nagyot fog dobbantani a videokártya piacon. Vajon lesz belőle valami?
Pedig eddig úgy tűnt, hogy az nVidia a nagy hal ebben a játszmában. -
erdoke
titán
Márpedig rövidesen bejelentik az SB650-et.
-
X@b3e
addikt
Úgy látom, az ATi belendült platformfejlesztés terén. A várva-várt Uli-t váltó déli hídjuk elkészültével erős konkurenciává válhatnak a felső kategóriában is az nForce lapokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest