- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Ez azért érdekes, mert pl. egy forgalmas webáruházban olyanokat olvastam egy alaplap alatt, hogy ''miután kipróbáltam ezt az alaplapot, és az ATI megmutatta nekem hogyan kell működnie egy jó chipsetnek, többet nem veszek nVidia szemetet'', stb. (Persze emlékezetből, és szabadfordításban.)
Nyilván vannak ellenkező tapasztalatok is.
Kérdés az is, vajon mennyire tudják anyagilag kihazsnálni azt, hogy most megugrottak a megrendeléseik, miután az Intel őket ajánlotta a saját leállított gyártású régi lapkakészletei helyett.
Azt jósolták egyébként, hogy az Xbox fejlesztés lezárultával az ATI nagyot fog dobbantani a videokártya piacon. Vajon lesz belőle valami?
Pedig eddig úgy tűnt, hogy az nVidia a nagy hal ebben a játszmában.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest