- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Ez azért érdekes, mert pl. egy forgalmas webáruházban olyanokat olvastam egy alaplap alatt, hogy ''miután kipróbáltam ezt az alaplapot, és az ATI megmutatta nekem hogyan kell működnie egy jó chipsetnek, többet nem veszek nVidia szemetet'', stb. (Persze emlékezetből, és szabadfordításban.)
Nyilván vannak ellenkező tapasztalatok is.
Kérdés az is, vajon mennyire tudják anyagilag kihazsnálni azt, hogy most megugrottak a megrendeléseik, miután az Intel őket ajánlotta a saját leállított gyártású régi lapkakészletei helyett.
Azt jósolták egyébként, hogy az Xbox fejlesztés lezárultával az ATI nagyot fog dobbantani a videokártya piacon. Vajon lesz belőle valami?
Pedig eddig úgy tűnt, hogy az nVidia a nagy hal ebben a játszmában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest