- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fix
tag
Vagy ha a kácsá-kácsá akkor én is intelre váltok (de most már váltani kéne mert égő a konfigurációm)
Azért szerintem számításba kéne venni azt is, hogy az AMD rendesen odacsapott a malacperselynek amikor meg vette az ATI-t.
Még a gazdasági elemzők is óvatosan fogalmaztak, hogy jó döntés volt e, hogy érdemes meg venni e egy céget ami egyelőre hasznot nem sokat termel és olyan tervekbe belefogni amibe a riválisának majdnem beletört a bicskája.
De ezek ellenére szerintem már megvan az uj haditerv és a hadianyag az Intel ellen.
Jah AM3 azzal kapcsolatban nem az volt, hogy csak szerver foglalatnak szánnyák és nem asztaliakba? -
Fix
tag
Sziasztok
Bocsi de mintha azt olvastam volna, valahol régen, hogy azz Intel jövőre foglalatot vált.
Ha ez igaz akkor ez kicsit mattítja az Intel fényét is.(ez lehet kácsá is)
Amúgy most még 89w-on csak a 5200+ rendelkezik 2x1MB gyorsító tárral és ahogy olvasom ez 65W-on vissza veszik 2x512MB-ra.(majd a TESZTEK mindenre fényt derítenek vagy éppen nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest