Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fix
tag
Vagy ha a kácsá-kácsá akkor én is intelre váltok (de most már váltani kéne mert égő a konfigurációm)

Azért szerintem számításba kéne venni azt is, hogy az AMD rendesen odacsapott a malacperselynek amikor meg vette az ATI-t.
Még a gazdasági elemzők is óvatosan fogalmaztak, hogy jó döntés volt e, hogy érdemes meg venni e egy céget ami egyelőre hasznot nem sokat termel és olyan tervekbe belefogni amibe a riválisának majdnem beletört a bicskája.
De ezek ellenére szerintem már megvan az uj haditerv és a hadianyag az Intel ellen.
Jah AM3 azzal kapcsolatban nem az volt, hogy csak szerver foglalatnak szánnyák és nem asztaliakba?

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest