- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- Objektívek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Emberek!
Nem tudja véletlen valaki,hogy hol lehet a G15ös billentyűzethez pluginokat letölteni?
Itt ez a szép LCD és max 3 kisseb dolgot tudok rá kiíratttatni.
PLS HELP! -
törölt tag
Véletlenül nem tudok olyan plugint ami kiírja a BF 2 ben fontos data-t az LCD-re ? Ilyen pl az ammo etc...
http://g15forums.com/viewtopic.php?t=39&postdays=0&postorder=asc&highlight=battlefield&start=30
itt van róla szó, de sehol egy link
[Szerkesztve] -
csufy2
csendes tag
Mikorra várható? Senki nem tudja?
-
kretenallat
senior tag
nem azert de szerintem az lcdre eleg sokan fognak segedprogikat irni h a kenyer vilagpiaci aratol anyam eletkoraig mindent ki lehessen iratni...
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
PuMaa
csendes tag
Kafa ez a billentyűzet én biztos fogok egyet venni mert bejön remélem lesz magyar kiosztással
-
anulu
félisten
utoljára ilyen bajom PS2-AT átalakítózásnál volt... akkor max 2-t... most USB-re van dugva a billentyűzetem, és simán, minden gond nélkül tudok játszani, mindenhol
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Hun'reeth
őstag
Elég brutális. A színe mondjuk ennek sem tetszik. De minek azok a ''fogantyúk'' a tetején, kapaszkodni?
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
pabadam
aktív tag
Ne játsszatok full sötétben, mert legyakja a szemetek..
"...I'll never stop looking..."
-
jerry311
nagyúr
Keziccsókolom és hány gombot lehet rajta egyszerrre lenyomni problémák nélkül?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ronda, de biztosan jó. Kérdés, hogy az LCD mennyire lesz rugalmasan használható, illetve a méretét elnézve maga az egész cucc igen terjedelmes lesz.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
parandroid
félisten
De az sem lenne butaság, amit már valamelyik kolléga említett, ha pl a hőmérsékleti ésfordulatszám értékeket is képes lenne valahogy kijelezni. Már csak 2 extra usb-s csati kellene rá (ha vezetékes) és kész is van a tökéletes billentyűzet.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
anulu
félisten
nem feltétlenül a töltény a lényeg. Grand Prix 4-ban Ace szinten jó lenne, ha látnám, hogy hogy-s-mint áll a gumi, illetve az alsó küszöb kopás! 1-2 tized egy versenyt eldönthet, és ha látom, mennyire kopott a gumit, tudom, h milyen sebességel, és íven vehetem a következő kanyart.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
alien8
csendes tag
És honnan tudja a bill. hogy hány töltényed van xy játékban? A driverje kiolvassa a memóriából? De akkor gondolom csak azoknál a játékoknál működik, amiket ''ismer'' a driver... Nem mintha sok értelme lenne a dolognak.
-
vallas
őstag
Jó billenytűzet, csak ami kint 80 dolcsi az itthon minimum 22000 ft, legalábbis itthon így váltják a kint 80 dolcsiba kerülő oakley five2.0 napszemüveget.
de azért tetszik nagyon.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Doviziozo
aktív tag
Szép, és mivel én nem vagyok profi játékos, nekem a billentyűzet is megteszi, ha a rakéták darabszámára vagyok kíváncsi.
Forza Rossoneri!
-
e-biza
őstag
lehet az adott oldal release date-je? nem tudom én se, elolvasok mindjárt pár cikket hátha kiderül. az answersben van egy ilyen:
It’s in the initial stage of production.
We hope it will be released in 2006.
elolvastam pár cikket, mind azt mondja hogy összel jön egy pre-production aztán 2006ban kezdödik az egész gyártása. reméljük úgy lesz.
[Szerkesztve]Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu
-
e-biza
őstag
Bővebben: link
Ez a keyboard jobban tetszene szerintem idáig a legötletesebb.Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu
-
_cirmos_
őstag
a kijelző talán tulzás, de egyébként nem rossz. külön piros pont a világításért.
-
LordX
veterán
Egy vezetéknélküli, natural billentyűzetet adjanak ki, meg adják hozzá a drótnélküli gémeregerüket, azt meg is fogom venni.. Botrány, hogy még mindig azt adják el natualként, ami nekem van.. milyen billentyűzetet fogok venni szeptemberben a tesóm gépéhez így?
-
Neck
veterán
Egyébként... van olyan játékos, aki lenéz a billre h mennyi tölténye van?
LOL.
Aki kicsit is játszik vele, az a képernyön nézi.
Aki meg pro az fejben tartja.
Meg kicsit giccses.
De a makró az überkirály, szal ha lehetne kapni ezek ellenére azonnal megvennémAn α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
agitator
csendes tag
Alapvetően a gond vele szerintem az, hogy rémesen gáz a formája. Tudom, a hagyományos dizájn már lejárt, de akkor is... ez a szögletes forma tré szerintem. Maga az elgondolás jó, főleg a világítás.
-
Florida
tag
Úgy néz ki,mint a Star Trekben egy kezelőpult..
Ez a kijelző meg röhej,most a billentyűzetet nézed vagy a monitort? -
aDM|RaL^
őstag
bar sok ertelme nincs az ujitasoknak, de aranyos ^^
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
Integra
titán
16 rugó nem is sok
de mire ez ide ér és magyar nyelvű klavi lesz, simán 35ezer lesz belőle... mo rulz
bár gyanítom ez is olyan takony bill leütésű mint minden logitech amit kapni....
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Rez_Grof
őstag
A háttér világítás nekem is jól jönne, meg egy-két rendesen konfigolható gomb is jó lenne. Meg remélem jó erősek benne a billentyűk , mert eléggé rendesen le szoktam ütni őket gépelés közben és ez egy idő utan problemakat szokott okozni.
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Tsunami
senior tag
Ez mókás, én elsőre egy szintetizátort néztem volna ki belőle. Vélemény: Megint sikerűlt elérnie a cégnek, hogy legyen haszna ebben az évben is
''három a kettő tizen''
-
bandrew
tag
Végre 1 értelmes billentyűzet újragondolás, kicsit tele a padlás már a multimédia billentyükkel, amiknek a plusz gombjai nagyjából semmire sem jók.
Azért én előre sajnálom a kisujjamat, sokdolga lesz majd bal felé, ha lesz ilyenem (ugye lesz magyar kiosztás...na lécciléccilécci)Jó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.
-
anulu
félisten
szerintem progiból úgy konfolod, ahogy szeretnéd
-
aDamker
aktív tag
Hadd ne mondjam a hattervilagitas milyen fontos olyan embernek aki altalaban sotetben szeret jatszani ,mint pl en is. Sokszor a legnagyobb baj az ha sotetben kellene vmit irni de csak hunyorogva olvasom a fekete billentyuzeten. Pici apro ledes megvilagitast kerestem sokaig, de sehol se lehet venni, egy ilyennel viszont megoldodna milyen ilyen jellegu problemam.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
remélem, az LCD rendesen konfigolható lesz, és akkor az nagyon jó!
-
Szőrös
veterán
kellkellekellmostmostkellekellkell nanunanu . de télleg ezért még a pénzt sem sajnálnám.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
anulu
félisten
magyar kiosztással, ha lenne, nekem kéne! hozzá egy G7-es egér, és hajrá. a gáz az, h egy vasam sincs... de álmodozni csak szabad
-
Mike T.
tag
Én például otthon, ha csak netezek, az ölembe veszem a bill-t. De ez persze nagyban függ attól, hogy hogyan áll az asztal szék combó-d. Én olyankor feldobom a melletem lévő fiókos szekrényre a lábam, és félig kifordult helyzetben, az ölemben a bill-el nyomom. Persze játszani így nem tudok, de akkor ''megeröltetem magam'' és felülök normálisan.
(Aztán az is lehet, hogy már én vagyok öreg ehhez, egyre csak lustább leszek ... 30) -
KrAt
veterán
Aranyos, nekem tetszik... Csak ne lenne ilyen drága.. Bár amennyit tud..
-
Mike T.
tag
Szép, és talán jó is, de sosem lesz ilyen magyar kiosztással sajnos.
Ha már a gamer egerek ''nem lehetnek'', akkor legalább a bill lehetne cordless, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Minden ami hőszivattyú
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Objektívek topikja
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...