- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
t72killer #23 üzenetére
Azért az egyáltalán nem így van, hogy a régi gyártósort addig használják, amíg szét nem esik. Főleg nem, ha egy újon sokkal jobb kihozatalt tudnak elérni. A raktárkészlet kipucolással meg nincs semmi gond (egy kevés tartalékot hagynak, mert később többet fog érni), különben nem tudnák már eladni olyan jól a régit.
-
Tudom
először kipucolni a teljes raktárkészletet, a régi gyártósort addig használni, amíg szét nem esik, stb. Bizonyos részével egyet is értek - lévén ha nem gazdálkodnak okosan, akkor 2-3x annyiba kerülnének a cuccok.
Az a baj, h a kiskerek még 1 lapáttal rátesznek erre, mert nekik is megvan a készletük, és addig nem hajlandóak/tudnak árat csökkenteni, amíg ki nem fogy - ill amíg a piac rá nem kényszeríti őket. -
ploteus
aktív tag
Elöszőr úgy megjelenik 1400Mhz majd 1600Mhz majd így tovább, minél több bőrt húzzanak le mindenkiről
-
-
Cicero
őstag
gyorsíthatja, csak a gond hogy a 8800 gtxen is még gddr3 van
-
Ősember
őstag
alakul
-
tökös ddr2: [link] - igaz, hogy nyomni kell neki a naftát, de gyorsan ketyeg.
Viszont ajánlom figyelmedbe a teszteredményeket a cikk alján: 50%+ órajelkülönbség adott késleltetésen (5-5-5-15) kemény 1-4FPS-sel (0.6-2%...) emelte a játékteljesítményt, ill max 6%-kkal a SuperPi eredményt.
Inkább veszek gyorsabb VGA-t, meg vmi alap 800MHz-es ramot... -
ngabor2
nagyúr
valaki világosítson fel engem is, hogy mi a különbség a GDDRx és a DDRx között? az x ''tetszőleges szám''
azt tudom, hogy többek többször ki lettek javítva, mikor GDDR3/4 helyett DDR3/4-et írtak.
-
erdoke
titán
Ha áttérnek 65 nm-re, talán újra elég lesz ehhez a sebességhez az 1,8 V.
-
Armando_19
őstag
válasz
greatchaos #5 üzenetére
Japp.Azt akartam.
Péntek DU@Work... ilyenkor már nem fog úgy az ember agya... -
Méghogy nincs kereslet
sztem az összes PH-látogató és a gémertársadalom előnyben részesítené a DDR4-es karit a hasonló de lassabb ddr3-asoknál
Ha több mint fél éve ''beindult a tömegtermelés'' akkor hol vannak a kártyák??? egyesegyedül az ATI x1950XTX-en van ddr4se mobil csipeken (alacsonyabb a fogyaszása azonos sebességnél), se sehol
[Szerkesztve] -
greatchaos
addikt
válasz
Armando_19 #3 üzenetére
hát, jah, elég szererncsétlen megfogalmazás...
lehet arra gondol, hogy gyorsult...
de ebe is bele lehet kötni, mert, ha nem természetesen teljesítményben nézzük, hanem százalékos gyorsulásban, akkor, nem áll helyt az állításod -
ftc
nagyúr
válasz
Armando_19 #3 üzenetére
Ezt nem értem mi fejlődött? 2 év alatt többet mint 10 év alatt?
-
Armando_19
őstag
Ejjha.Hát azért durva hogy az elmúlt 2 évben töbett fejlődött a dolog mint az előtt 10 év alatt.
-
Ste
addikt
3,5gigaherz
nem rossz
milyen vga lesz majd vajon alatta?
vagy elképzelem:
A-data 2x2gigabyte 3500mhz cl6 -
Retekegér
MODERÁTOR
Reméelem előbb-utóbb középkat VGA-kon is megtalálhatjuk őket. Vagy ne reménykedjek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új minták már a 4 GHz-es effektív órajelet is elérik, de kérdés, mikor kerülnek tömeggyártásba.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Everest / AIDA64 topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest