Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
-
fanatic
aktív tag
válasz kamikaze boci #3 üzenetére
Szvsz NEC! Majdnem mindegyiknek ugyan az a bele!
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
-
Sanya
nagyúr
ne nevettessetek:
vedd elő a mostani metro-s újságot, és benne van egy olyan író, ami:
dvd-r
dvd+r
dvd-rw
dvd+rw
dvd-ram
cd-r
na ez már több, és a METRO-ban! kicsit elkéstek.
igaz nem az a minőség, de nem mindenki filmeket akar vele írni, és lebukni, hanem van aki archiválni szeretne....A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
LordX
veterán
Hahh..
[L]http://www.freeweb.hu/giga-byte[/L] -
erdoke
titán
Nem, a HTML mind az ottani site-on van, a letöltéseknél pedig választhatsz kontinens szerint, pl. europe.giga-byte.com is van.
Kb. így lenne az igazi magyarul is, de ha már a vázon kívül minden angolra van linkelve a hazai honlapon, akkor inkább a hollandra, mint a tajvanira.:)A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Illetve nem csak a support rész, hanem minden megy a tajvani oldalra. Ilyen szempontból én inkább a holland v. belga oldalt választottam volna, azok nagy átlagban gyorsabbak, mint a tajvani. Hacsak nem lesz ez itt továbbfejlesztve magyarul... Termékinfókat azért jó lenne.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Arra én is kíváncsi lennék, kinek az írója bújkál a Gigabyte feliratú dobozban.
A magyar honlap óriási piros pont, még akkor is, ha cak egy váz, minden komolyabb supporttal dob át Tajvanra.A legjobb aláírás a héten
-
kamikaze boci
őstag
-
L3zl13
nagyúr
válasz kamikaze boci #3 üzenetére
Bennem is ugyanez merült fel.
SZVSZ nem létezik, hogy saját fejlesztés legyen.Aki hülye, haljon meg!
-
kamikaze boci
őstag
Én inkább arra lennék kíváncsi, kinek az íróját szitázzák saját névvel. Mert akár jó is lehet, ha jót választottak.
Esetleg tévedek, és a giga fejleszt saját írót?egyéb állatfajták
-
L3zl13
nagyúr
Birom ezeket a ''cég által kifejlesztett'' technológiákat. Közbe mindegyik tök ugyanazt takarja apró különbségekkel.
Legalábbis a halandó ember számára tök mindegy, hogy az íróban burn proof vagy Superlink van. :))Aki hülye, haljon meg!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest