Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Már a didgital VAX korszakban is kilowattokat ettek a szerverek (szuperszámítógépek).
SZVSZ egy alphahoz (egyik 1GHz rekorder család) képest az opteron olyan mint egy csupas 386os... -
engusz
veterán
Azért ez egy fontos rész a hírből:
Az egyetlen réztömbből készült, számos bordával ellátott hűtő egy jól szellőző házban vélhetően képes az AMD Opteronokat hűvösen tartani, noha az OCZ azzal kapcsolatban nem közölt információkat, hogy mely modellekhez ajánlja a terméket. -
_George
senior tag
a melegedéssel úgy nézem még mindig gondok vannak AMD-éknél. :)
EZ nekem így elsőre, kicsit kicsinek tűnik, sőt másodikra is hogy már a tT oldalán nézem, kíváncsi leszek az első tapasztalatokra... -
fanatic
aktív tag
Most jó a vízhűtés vagy nem?! A szuper-számítógépekbe alkalmazzák, a szerverekbe meg nem?! :F
-
simonzé
addikt
Jól sejtem, hogy végre rájöttek az AMD-sek, hogy a magméret növelésével könnyebbé válik a hűtés (nagyobb felület)?
Amúgy a Prohardver jele erősen hasonlít az Abit OTES hűtési rendszerére, nem? :) -
[lAyCsI]
addikt
nem éppen lopakodó üzemmódra tervezett darab:D
-
twollah
nagyúr
Kicsivel több technikai információt is közölhetett volna a gyártó a hűtővel kapcsolatban.
Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua NH-U12S chromax black + NF-F12 PWM chromax black + NA-SRC7 + NA-SYC1
- 3 hónapos Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum +21 hónap garancia!!!
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- Seasonic 1250W Gold Moduláris Tápegység
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest