Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyo2
tag
elvileg az Ati kártyák is visszavesznek a sebességből, bár én tesztprogik alatt nem ezt vettem észre...A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
-
nap
addikt
Elvileg az nVidia kartyak tudjak a 2D/3D valtast. Bar a legutolso informacioim azokbol az idokbol szarmaznak, amikor a 3D kepernyokimelok szetszivattak a technologiat.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
tonyo2
tag
''Valamiert nagyon tartja magat az a nezet, hogy egy notebook nem jatekra valo.''
Így van, ez engem is idegesít. Nekem nincs aszali gépem, akkor ne játszak? Hál' istennek azért ez a nézet kezd elmúlni, és jönnek ki az új gépek a jó kis VGA-kal.Kivéve persze az IBM-et.A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
-
nap
addikt
Nem konkretan a tablet pc-re gondoltam.
Ezekkel a firegl-es cuccokkal az a baj, hogy olyan milla koruli az aruk.
Egy sima x600 eleg lenne, es a mostani energiagazdalkodasi technologiakkal meg lehetne oldani, hogy ne egyen szignifikansan tobbet egy integralt szutykoknal.
Valamiert nagyon tartja magat az a nezet, hogy egy notebook nem jatekra valo.
Valakik kinosan igyekeznek fenntartani azt az allapotot, hogy ''erosebb'' vga-t csak malomko meretu dtr-ekbe tesznek, mig a hordozhato gepekbe szigoruan csak integralt szutyok jut.
Persze vannak gyartok, akik megengedik a konfig osszevalogatasat, de azzal megint a millas kategoriaban vagyok, es nem ismerek olyan embert aki ezt kifizetne nekem.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
tonyo2
tag
Most is úgy van, akinek fontos a fogyasztás megkapja R7500-tel. Aztán a legcsúcsabb csúcspénzért van benne FireGl. Miért nem lehetett mondjuk beletenni R9700-at, vagy a Sonomásokba, miért nem lehet X700-zal kérni? Szóval most is van variációs lehetőség, csak a csúcs VGA-kat nem rakják bele. És ha én egy milliomos IBM gépszerető ember vagyok, miért nem játszhatok full-on a játékokkal? Azért mert az IBM nem csinál nekem erőgépet. Na majd a kínaiak...Megmutatják hogy a dolgozó népnek este kikapcsolódás kell és játék
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
-
WN31RD
addikt
De akár minimális többletfogyasztás már nagyon nem lenne mindegy, főleg egy (a célközönségen belül) majdnem mindenki számára majdnem teljesen fölösleges funkcióért.
Mellesleg, mint karib is megmondta, egyes modellekben - nem a legerősebb, de - igen nagyon erős VGA-k vannak. Persze azt meg kell fizetni, mert ebben az ár- és minőségi kategóriában nem 10-20k-ért mérik az erős VGA-t (hanem sokkal többért ).''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
-
nap
addikt
Mikor jut mar eszukbe egy IBM gepbe normalis vga-t tenni?
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #10 üzenetére
Amennyire én tudom (szinte) az összes tablet pc a wacom elvet használja, sőt mindegyiknek a wacom gyárt. Van egy olyan sanda gyanúm hogy a wacom erősen levédette ezt a technológiát, és nem is hajlandó kiadni. Mondjuk megértem, hatalmas előny az hogy nem kell a ceruzába áramforrás (minden más hasonló megoldásnál kell).
U.I.: Az lehet hogy ha nem nyomásérzékeny, akkor van más technológia az elem nélküliségre, de nyomásérzékenység esetén tudtoammal csak a wacomnak van ilyenje. -
karib
addikt
Ha a Lenovónak van egy kis esze (és az egész biznisz azt jelzi, hogy van), akkor nem fogja lerontani az IBM notikat, sőt 5 évig maximálisan kihasználja az IBM névhasználat előnyeit.
A taktika tudtommal az, hogy a business szegmensben megmarad az IBM, a consumer piacon meg megjelenik a Lenovo, valszeg felhígított IBM technológiával, de iszonyatzúzós, reszkess-Clevo-és-társai árakon. Kíváncsi leszek és egyelőre optimista vagyok.Department of Redundancy Department
-
atus33
tag
Az a baj, hogy ettől az újszerűen csatolt kijelzőtől még nemigen lesz ergonomikusabb a noti. Talán annyiból igen, hogy eltérő testhelyzetben is lehet használni (ölben is, nem csak előtte ülve, bár mindkettő görnyedős), mindenesetre a monitor mindenképp túl közel van. Pont az IBM-nek volt is valami ötlete erre, egy sínbe foglalt, feljebb húzható kijelző formájában, de az 1-2 évvel ezelőtti bejelentés óta nem hallani róla.
Na ilyesmiken is jó lenne ha gondolkoznának. Fontos szempont a súly meg a kinézet meg a proci sebessége meg az aksiidő, de azért az ember többet ül előtte, mint amennyit hordozza, úgyhogy az a fontosabb. Meg azért az a pár tucat esztendő is számít, amit nem jó leamortizált fizikummal leélni.... o O o .
-
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #10 üzenetére
ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. csak mondtam egy gyakorlatban is alkalmazott alternatívát a kérdés megoldására, amivel már találkoztam.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Akkor jól értettem, hogy a többi tablet PC is ezt a Wacom-féle elvet használja? (Legfeljebb nem a Wacom gyártja hozzá a cuccot.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #7 üzenetére
van olyan megoldás is, amit egyenlőre csak wall-dsiplayben láttam, hogy a ceruza a táblafelülettel való érintkezéskor rádiójelet bocsájt ki magából, amit a tábla két sarkában lévő szenzor ''beháromszögel''. így nem kell érintőképernyőt gyártani, viszont karcolódik a kijelző, ami ellen viszont megfelelő fóliázással sokat lehet tenni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
HÁZIGAZDA
nah, ugyanezt kérem 14''-on (T50t néven, mondjuk) és már van is egy vevőjük..
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Miért van többször is kihangsúlyozva, hogy a stylus Wacom? Más tablet PC-knél más elv szerint valósul meg a toll és a képernyő kommunikációja? (Hogy ki gyártja a mutatóeszközt, az most mellékes.)
Nyomásérzékeny lesz legalább? Mert akkor nagyon tetszene egy ilyen ketyere..."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
9CS
senior tag
Itt egy kis információ az aggodalmak eloszlatására.: Bővebben: link Még 5 év. Azaz addig mehet biztosan IBM név alatt az üzlet.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
ByB
addikt
Engem az érdekelne, hogy meddig tart a mechanizmus és mikor kezd el kontaktos lenni a rendszer és lötyögni a kijelző... Rossz érzéseim vannak ezzel.
-
TommyGun
őstag
Nekem hiányozni fognak a jókis IBM laptopok, főleg hogy megvette az egész kócerájt a lenovo.....nálunk rohadt sok IBM és HP notebook van de messze az IBM-ek a legjobbak...
Gondolom előbb utóbb lekerül az IBM meg a Thibkpad embléma is ezekről ahogy a HP-Compaq cuccokról is lassan már elmarad a Compaq és csak HP lesz rajt..."Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
erdoke
titán
Tetszetős ketyere, jófajta akksival és az ULV proccal eltengődik 5-6 órát, dupla akksival 10-et is.
A legjobb aláírás a héten
-
djyangce
tag
Fél milla behozatal előtt?? Jajj...
''Soha ne becsüld le egy olyan furgon sávszélességét, amely kazettákkal telepakolva száguld az autópályán!''
-
WN31RD
addikt
Kíváncsi vagyok, hozza-e a megszokott IBM minőséget... Remélem, igen.
Ha tábla PC-t akarnék, ilyet vennék. De nem akarok.''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Latitude 5420 Jogtiszta win11 telepítve, használatra készen.
- MSI SWORD 16HX B13V GAMER LAPTOP
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2019 MacBook Pro 16" / i9 2.3Ghz / 64GB RAM / 1TB SSD / Asztro / 27% ÁFA!
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA401QE-HZ214 Garancia, Fehér, 5800HS/16BG/3050Ti 4GB/1000GB