Aktív témák
-
engusz
veterán
Árulás vagy nem árulás? Teljesen mindegy. Az lenne a legjobb, ha mindegyik cég árulná mind a két (három) gyártó kártyáit! Akkor aztán lehetne miből válogatni! Biztos, hogy lenne az egyéni igényeinknek megfelelő kártya...
Persze ez akkor lenne igazán jó, ha eltűnnének az ilyen LE, MX, XT, SE és még sorolhatnám, hogy milyen jelölésű kártyák. Nem is beszélve a 64bit-esekről!
A legideálisabb és logikusabb az lenne, hogy amikor kijön az egyik gyártó csúcs kártya, akkor nem úgy butítja le, hogy kivesznek (kikapcsolnak) benne különböző fícsöröket. Úgy kéne, hogy csak a mag és a memória órajelét húzzák vissza. Persze a lassabb kártyák lassabb memóriákat is kapnának. Így kevesebb az esély arra, hogy normálisan fel lehet őket húzni a legnagyobb kártya közelébe. Szerintem ez teljesen korrekt lenne. De ha jól tudom, akkor ez a nVidia GeForce 3 és a 4-es sorozatnál így volt.
Ilyen szituban az ember kevesebb pénzért csupán kevesebb teljesítményt kapna. Nem pedig egy buta és lassú kártyát, mint most. -
engusz
veterán
ATI, nVidia, S3, XGI.
Igen. Jelenleg nem túl bíztató a helyzete az XGI-nek. Németországban átszámítva mintegy 200e Ft körüli áron debütált. Lehet, hogy az első exkluzív darabok kerülnek ennyibe. Természetesen a legnagyobb V8 Duo-ról van szó.
Szerintem csak idő kell hozzá és ''összenő'' a driver a kártyával. Ígéretesnek hangzanak a technológiák és a két VPU se rossz húzás. Meglátjuk.
Versenyképessége pedig nem csak egyedül a sebességén múlik. Sokat számít a szolgáltatás és az ár is! -
engusz
veterán
Én is hagy adjak igazat neked. Szerintem azért vette fel a termékei közé az ATI kártyákat az Asus és (majd) az MSI, hogy nagyobb szelethez jussanak a tortából. Nem pedig azért, hogy a sok eszetlen (tisztelet a kivétel) itt majmolja őket. Szakmai fórum volna itten' vagy mi a he'.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy jövőre milyen kártyák kelnek majd versenyre egymással! Akkor már ugye hárman lesznek! Ha minden jól alakul akkor négy is lehet belőle! -
engusz
veterán
Nem tudom, hogy miért vagytok ilyenek. Jövőre esetleg jobban sikerül az nVidia-nak az új kártyája, akkor az ATI lesz a vacak?
Miért nem lehet csöndben a saját igényeidnek megfelelő hardvert választani? És ha véleményed van azt normális formában közölni?
:(((
Aktív témák
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest