Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Aktív témák
-
MaUser
addikt
Ja a második variációra gondoltam én is. Ilyesmit használnak bankoknál, könyvelőirodáknál. Sajnos pont a számtech részét nem tudom mivel könyvelőknek nem azt tanítják. Valahogy úgy valósítják meg, hogy egy-cd egy kártya páros, a memórián kódolt algoritmus van amit egy cd-n lévő program egyeztet a cd kódjával. (A kettő nem egyenlő úgy emlékszem.) A lényege az, hogy minden kulcs csak egy cd-hez jó, igaz ez bankban számít itt nálunk elég ha egy kikerül, de feltörni elvileg nem lehet. (Bár ezek baromi drágák, anno 2000-ben talán 60.000Ft/db)
Itt nem a cd gyári számát figyelik/-ték hanem egy hardveresen és szoftveresen (állítólag másolhatatlan kombinációból a cd által generált kódot)
Kis hazánkban nem is volt, de ebből kellett (mármint banki kódolások), írnom a szervezés beadandót és ez volt a védelem hardveres része. (Most ne programozásra gondolj, hanem azonosítókódok gyártása, megfejtése. pl: bank száma, szla. szám, adószám(ezt nem mondták hogyan), ellenőrzőkódok, stb.
Szvsz ilyesmit léphetett volna az ms is. (Akár a win árába is belefárne sajnos.)
A legfájóbb az, ha a filmeket, zenéket, stb tiltják attól én nem járok többet moziba, mert baromi drága és a mai filmek is köhöm-köhöm...
Reméljük a legjobbakat és hogy soha nem lesz itt is '84.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest