- Milyen videókártyát?
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én már tudom miért van. Elmondom nektek is. :)
Vigyétek ''A Lista'' egyetlen eleme fölé az egérkurzort. Nézzétek meg mi a link... Így van, nincs benne a linkben a topik ID-je. Egyszerűen hiányzik belőle. Ezek után már minden érthető: ID nélkül persze hogy a főoldalra visz, és akármihez szólsz hozzá, az felülírja az előző topikot, mivel ugyanaz a link. :( -
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, én csak azért tudok most fórumozni, mert Kalandor elárulta ICQ-n az új szerver címét. (http://r3.prohardver.hu) Ha nem mondja meg, még mindig itt szívnék hogy mi van már a fórummal. Kérdem én:
Az átlag földi halandó, hatalmas szerencse nélkül honnét tudja meg ezt az átmeneti elérhetőséget? Na csak mert a régi szerveren ez a hír sincs fent. Magyarán aki már idetalált az már úgyis tudja, aki meg nem tudja az nem is fogja. Nemjó ez így, kérem.
MOD: Ebben a pillanatban történt az meg, hogy a régi címet beírva is átirányítódok az újra. Így kell ezt kérem. :C
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest