- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Nem szeretek annyit kopizni.:)
1. sis655 max fsb 180 ,x-86 secret ,Prohardwer Parci klaviatúrájából származott ugyanez az adat.Max DDR333 használat chipset leírás,sis655 tulajdonos mérése.
A Granite Bay simán teker 200-as fsb-n a gyakorlati vége talán pont a ramok miatt 215fsb-nél volt ,állításomat igazolja pl. az x-86 secret de kb még 3 helyen olvastam simán ment a C-s procikkal habár túl sok tunningpotenciál már nem volt benne.Ezért most is esküszöm a Granite Bay-re ha utánanézel látni fogod hogy azon a pályán is szorítja a Springdale/Canterwood-ot ,de ezen a pályán a sis655 már nem játszik! :)
2.Tudod te hogy hogy értem miért nincs jövője,lásd fenntebb !
3.A GB csak szinkronitást tudott ,nem esküdtem rá (nyugodtan lehet rám haragudni) viszont ez előnye volt abból a szempontból hogy nem kellett ''tunning ram'' a nagyon szép mem sávszélességhez ,tudom mit tud a sis655 levelezésben cseréltünk mért adatokat sis tulajjal,a GB-nek messze nem kellett szégyenkeznie.
Nem tudom honnan veszed le hogy most dicsőítem az aszinkronitást,érdekes meglátás ezzel nem érdemes vitatkoznom.A sis655-ön szorzó arány állítással tudod állítani a proci/ram fsb-t,a Canterwoodon nem(ezt elárulom hogy ne kelljen keresgélned egy manualban sem) ezért ott nem fog gyengülni a sávszélesség,kérlek ilyet ne írj le sehol mert nem igaz ! Hogy miért érdemes a proci frekvenciát emelni azt meg talán nem fogja senki megkérdezni! :)
Maradok baráti üdvözlettel !
Aktív témák
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest