Hirdetés

Aktív témák

• Versus

senior tag

válasz erdoke #11 üzenetére

Nem szeretek annyit kopizni.:)
    1. sis655 max fsb 180 ,x-86 secret ,Prohardwer Parci klaviatúrájából származott ugyanez az adat.Max DDR333 használat chipset leírás,sis655 tulajdonos mérése.
    A Granite Bay simán teker 200-as fsb-n a gyakorlati vége talán pont a ramok miatt 215fsb-nél volt ,állításomat igazolja pl. az x-86 secret de kb még 3 helyen olvastam simán ment a C-s procikkal habár túl sok tunningpotenciál már nem volt benne.Ezért most is esküszöm a Granite Bay-re ha utánanézel látni fogod hogy azon a pályán is szorítja a Springdale/Canterwood-ot ,de ezen a pályán a sis655 már nem játszik! :)
    2.Tudod te hogy hogy értem miért nincs jövője,lásd fenntebb !
    3.A GB csak szinkronitást tudott ,nem esküdtem rá (nyugodtan lehet rám haragudni) viszont ez előnye volt abból a szempontból hogy nem kellett ''tunning ram'' a nagyon szép mem sávszélességhez ,tudom mit tud a sis655 levelezésben cseréltünk mért adatokat sis tulajjal,a GB-nek messze nem kellett szégyenkeznie.
    Nem tudom honnan veszed le hogy most dicsőítem az aszinkronitást,érdekes meglátás ezzel nem érdemes vitatkoznom.A sis655-ön szorzó arány állítással tudod állítani a proci/ram fsb-t,a Canterwoodon nem(ezt elárulom hogy ne kelljen keresgélned egy manualban sem) ezért ott nem fog gyengülni a sávszélesség,kérlek ilyet ne írj le sehol mert nem igaz ! Hogy miért érdemes a proci frekvenciát emelni azt meg talán nem fogja senki megkérdezni! :)

Maradok baráti üdvözlettel !

Aktív témák