Aktív témák
-
Kriza
őstag
Lehet, hogy butaságot kérdezek, és akkor nevessetek ki nyugodtan, de mi a különbség a grafikus kártyákra szánt memória és a rendszermemória között. Ez miért nem jó rendszermemóriának, ha annyira gyors és olcsó, keveset fogyaszt, hyperszupermegakirály, stb... :F Tudom, hogy chipset... meg minden, de azt lehet hozzá építeni... Nem??? :F :F :F
-
Erasmus
őstag
Én úgy tudom, hogy a GDDR3 a DDR2-szabványra épül. Van ugye a DDR1- és a DDR2-szabvány, míg a DDR3 egyelőre előkészítés alatt áll. A GDDR ezeknek a szabványoknak a grafikus memóriákra vonatkozó, egyszerűsített és továbbfejlesztett specifikációja. A GDDR2 és a GDDR3 gyakorlatilag ugyanaz a megoldás, csak az előbbit az NVIDIA, az utóbbit pedig az ATI találta ki. Mindkettő a DDR2-szabványon alapul, csak a GDDR2 max. adatátviteli sebessége 1000 Mb/sec/tű, tehát lassabb.
izé, -
cong
csendes tag
válasz
strike-force #11 üzenetére
_Volkovy_!
Érdekel még az autó hifi?
Lehet hogy tudnék segíteni.
cong -
techdocs, info and more specs - csak nektek :DD
[L]http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/common/product_list.aspx?family_cd=GME1001[/L] -
engusz
veterán
válasz
FlasH-BacK #3 üzenetére
Igen, tulajdonképpen 1600 MHz-ről van szó.
-
FlasH-BacK
senior tag
És mi az, hogy akár 800MHz-en is mennek? Az nem kevés egy kicsit?(vagy az ddr-ben 1600:F) Mongyuk mindegy, ha ugy is 2*olyan nagy az adatátviteli seb.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ezeket mire fogják rakni?NV40?
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bundle topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest