Új hozzászólás Aktív témák

• erdoke

titán

válasz dabadab #14 üzenetére

Nem teljesen más a véleményünk. ;)
    Én úgy látom, hogy az emberek nagy része nem veszi meg a gyári lemezeket, még azok is gyakran inkább letöltik vagy elkérik a havertól a másoltat, akik megtehetnék. Az emberi természet márcsak ilyen, ez szerintem stabil tényezőnek tekinthető. Ahogy írod, te se sok drágább gyári DVD-t veszel, pedig a jobbak ritkán érhetők el 3e Ft alatt (pontosabban 2990 alatt :D).
    Ha belegondolsz, egy strapabíróra megcsinált filmes adathordozónál nem szükséges a másolás. AKi drasztikus hatásoknak teszi ki a lemezt, az kalkulálja be ezt. Végülis egy drága könyvet se másolsz le csak azért, hogy ha a gyerek széttépi, akkor legyen meg a betű. A CD-Audioval ellentétben itt a hordozhatóság se szempont, ami indokolná esetleg, hogy több kópia legyen belőle. Autóban, sétáláskor nem igazán tanácsos filmet nézni, szállodába meg viheted az eredetit is, nem nagy a sérülés kockázata.
    Magyarul én a hordozhatóság szempontjából nem számolok a PC-s felhasználás fontosságával. Az, hogy a jövő multimédiás ketyeréi milyen alapokra épülnek majd, szerintem egészen más tészta.

Új hozzászólás Aktív témák