- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eGPU tapasztalatok
Aktív témák
-
esteban
senior tag
A ''tomeg'' nem mi vagyunk itt a PROHARDVER!-en, hanem a pistike, aki dzsiforszos gepet akar!
Egyebkent az nem 2 db VGA OUT ??????iBook + RedBull :)
-
rog
addikt
figyelj egy fullos nforce, ami egy az atlagosnal magasabb arszegmensben tanyazo gep-tipushoz keszult. 27-ert a tomegeknek szol. plane amikor bemutatjak.
tudod mennyi volt az ecs k275a nepalaplap amikor megjelent? en kemeny 22+afa-ert jutottam hozza! minden ujdonsagnak ara van.
tenyleg nem ertem mi a problema. -
Juliuska
senior tag
Ich gratuliere DIR! Obwohl ich was du gesagt hast noch nicht gefunden habe, aber keine Sorge... das Leben ist nur so...!
1szóval gratula, jól olvasol a sorok közt. Eddig abban a hitben éltem, hogy sejtem már a ''dojcsot'', de be kell látnom, ha +feszülök, akkor sem tudom másképp értelmezni az értékesítési és marketing alelnök szavait.
Ugyanakkor remélem NEM ez lesz a trend, mint ahogyan a jövőt ÖK látják.
Na csákó, most lelépek.Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
GeorgeTerror #6 üzenetére
Azért, amiért nem gyártanak Fiat Uno-t 4 literes motorral, és bőr ülésekkel. :)
''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
rog
addikt
alalnok ur ugy gondolta, hogy ezt a teljesitmenyt ennyiert, mini-pc-ben nem kapod meg mastol. szive szerint 45-ert adna, de a marketingos szerint ''tomegek'' fogjak vasarolni ha 27-ert adjak.
egyebkent meg hasonlitsd ossze nyugodtan. de akkor az elodeinel olcsobb mobil processzorok arat is vesd ossze a desktop procik araval.
erre gondoltam az elobbi hozzaszolaskor. -
Juliuska
senior tag
Viszont vedd figyelembe az alelnök Úr nem csekély megjegyzését, miszerint: ''tömegpiacra szánta''
100eFT-os kérdés: miért ilyen van már a tömegnek...?
Ha még nem, akkor pedig igenis, hogy össze kell vetni!Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
rog
addikt
ez a lap a shuttle xpc-hez keszult. az veszi meg akinek ilyen van.
vagy az aki vesz egyet, ami ilyennel van szerelve.
nem erdemes a normal atx- lapok araival osszevetni. -
marcee
addikt
-
GeorgeTerror
senior tag
Miért nem csinálnak mATX lapot full overklokk supporttal?
Kérek mindenkit, olyan e-mail címet írjon az adati közé, amit valóban használ
-
Juliuska
senior tag
Nekem + tök sötét lett itt minden! A gyártók kb. a nagy átlagnak szánt deszkáit u. csak hasonló árakon kínálgatják (jó azt aláírom, hogy nem ilyen széles specifikációkkal)
Még 1 apróság, ha valaki deszkáért megy a boltba, vajh' melyikre fog szívesebben rápislantani (tudod miért: +bízhatóság, BIOSZ, stb.)? Egy ASUS-ra egy ABIT-ra, esetleg egy GIGABYTE-ra hasonló árrral...?
Asus P4PE-FULL Asus P4B266-SE Asus P4S-X
33077Ft +ÁFA 15811Ft +ÁFA 15229Ft +ÁFA
Abit NF7 Gigabyte 8ST800 Chaintech 9VJL2-VIA
23086Ft +ÁFA 16102Ft +ÁFA 20079Ft +ÁFA
Chaintech 9EJS1-845PE Chaintech 9EJL2-845PE ....és még sok más....
35405Ft +ÁFA 28033Ft +ÁFA ..................
Nehogy 1/2-re értse valaki, de amennyiben a ''széles tömeg'' a célterület, úgy leginkább azt az árak/funkciók döntik el... a funkciókkal a cikk szerint tuti nincs gond! ÉÉÉs az árak ?? Biztos az, hogy úgy fog érte kapkodni az átlag vásárló, ahogy azt a marketing alelnök mondta...?Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
esteban
senior tag
Ez belefer a Coolermaster szep hazikojaba ... eddig csak Pentiumnak volt normalis mATC lapja ...
iBook + RedBull :)
-
Juliuska
senior tag
Néha tényleg örülnék, ha valaki felhomályosítana arról, ha a ''marketing alelnöke elmondta: ''az MN31N-t a Shuttle a tömegpiacra szánta'''', akkor mégis mi szükség van a deszkába integrált gf-re? Nem lehetett volna ezt ''kifelejteni'' és még olcsóbbá tenni attól a 27 és 1/2-ropitól???
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Arius
aktív tag
Micro...pff mégha MacroATX lenne :DD
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)
Aktív témák
ph Az nVidia nForce 2 chipsetjére épülő, Micro ATX formátumú alaplapot jelentett be a Shuttle cég.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Hibátlan - TEAM GROUP T-Force Vulcan 2x8GB (16GB) DDR4 2666MHz CL15 RAM memória modulok
- Asrock X570 Phantom Gaming 4 és Steel Legend alaplapok (használt) - 1 év garancia, áfás számla
- Hibátlan - CRUCIAL Ballistix Sport 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz CL16 RAM memória kit
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte GA-H77-DS3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest