Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza ba
csendes tag
Oda van írva:
''gyártótól megszokott módon a megjelenítő beállításai a MagicTune révén a számítógépről, azaz teljes mértékben szoftveresen is módosíthatók''
Adnak hozzá egy programot, amivel lehet fényerőt, színeket, stb-t állítani (ha jól tippelem windows alatt). Van a Samsungnak pár monitora, amiken csak egy bekapcsoló gomb van (pl. 193P), és azokhoz mindenképpen kell ez a program. -
Gianni27
senior tag
Ez nevetséges DVI nélkül, kb. mint egy 300 lóerős csilivili autó virsligumikon...
-
brainticket
aktív tag
válasz
csabicsepp #36 üzenetére
ezt az adót a dvi-s monitorkra csak tervezte az EU tudtommal.
be is vezették? -
Sick Boy
őstag
8 ms már emberes teljesítmény, szerintem ze már kompromisszumok nélkül jó lehet játékra is.
jajaj az elég ratyi, hogy vsa VGA csati van rajta... elég géz.
klassz kis monitornak tűnik egyébként. az ára is barátságosnak tűnik... -
csabicsepp
aktív tag
A DVI bemenetes eszközökön 14%-os adó lett bevezetve, gondolom ezért nincs.
-
[HeXa]
csendes tag
Szerintetek megéri megvenni a Benq FP937S monitort (12 ms, DVI, 500:1 kontraszt, 16.2M, sulinetes), vagy ha nem, valami mást ami gyors (16ms vagy alatta, 19'', DVI) és sulinetre is lehet kapni.
Még ebben az évben meg kellene venni pont emiatt. -
Ijk
nagyúr
sztem meg már csak dvi-s tft-ket kellene gyártani, rgb-sekkel szemben
-
zax
tag
Milyen digital/analog átalakítás? DVI esetén csak digitális jel van.
A DVI előnye az élesebb kép mellett az is, hogy nem kell (és nem is lehet) állandóan a képet tájolni. Elég idegesítő tud lenni, mikor felbontást váltasz és a monitor képtelen pont a helyére rakni a képet, mindig kézzel kell utánállítani. DVI-nél ilyen nincs. A kép mindig pontosan középen van és teljesen kitölti a képernyőt. -
neduddki
nagyúr
HI!
Na ki szeret engem????:- ))))
Bővebben: link
udv
neduddki
p.s. a drakulaciokat es a viragokat legyszives id ea labam ele:- )))))))))))) -
rudi
nagyúr
A 910T és a 910N is PVA Bővebben: link, gondolom ez az új is az lesz... Nem kevés a 300 cd/nm egy ekkora kijelzőnél.
-
Surranó
aktív tag
Van pár kérdésem:
* ezt a monitort hol lehet hivatalos weblapon fellelni? Mert a samsung.com-on nem sikerült (sőt, semmi hasonlót (71xN, 91xN) se, pedig itt hozzászólásközbenfejbőlnemtomki írta, h már vett is...)
* ha mán nem találom: van nekije felbontása is? mert olyat végképp sehol se láttam.
* az a 300cd/m2 ugye kicsit kevésnek számít?
* az 500öró ajánlott mennyi effektív lesz?(vagy 500 lesz, plusz áfa?)
-
szerintem azért a kontrastja elég gyenge
-
LordX
veterán
Az úgy van, hogy a VGA kártyán egy DVI-I csati van, azaz digitális és analóg jel is van rajta. A DVI monitor ezek közül a digitális jelet használja (hülye lenne nem azt használni, az csak extra meló lenne..), az átalakító pedig egyszerűen az analóg jelet vezeti át a D-Sub csatira.
-
t-shirt
veterán
ha jól tudom ez a DVI elhagyás azért van mert ha nincs rajta akkor valahogy bele lehet sorolni a szorakoztató elektronikára vonatkozó vám kedvezményekbe
-
Integra
titán
király, ezzel már ellehet játszogatni is
de hol a halálban van a DVI könyörgöm???? -
Lager
tag
Most vettem ajándékba, szülinapra 1 samsung 910N-t és gondoltam előtte egy kicsit betesztelem
A kép és a színek gyönyörűek, a nagy kiterjedésű fekete ''megvilágítása'' talán nem tökéletes. Minimális utánhúzás (nem zavaró) pedig ez még 25ms.Ár 100+sarc. Kár, hogy egy hét múlva vissza kell tennem az asztalra a kb. 30kg -os 1100DF-emet
Szerintem be fogok ruházni erre 8ms -es modellre.
Amúgy A DVI csatlakozó mivel jobb? Van valami előnye is? Vagy csak annyi ha megkérdezik, hogy van e akkor nem kell azt mondanod hogy nincs? -
djyangce
tag
19''-os TFT 500 euro alatt????
-
AceTom
aktív tag
Jönne már az OLED...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A SyncMaster 913N várhatóan december közepétől lesz kapható.
- LG (38GL950G-B) 38" 175HZ GAMER QUAD HD LED MONITOR !
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Fujitsu P27-8 TE PRO monitor fehér színben 2K/QHD IPS - képen van egy hajszálkarc
- ASUS TUF Gaming VG279Q1R Monitor 27" 144hz 1ms 1080p IPS LED
- Újszerű Samsung Odyssey G8 OLED smart gaming monitor - 34" UWQHD (3440x1440px), 175Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest