Új hozzászólás Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
Ex@ertben érkezikben :
VGA SAPH PCIe HD2900PRO 1GB FULL VIVO 24 1-10 57 230,00 68 676,00
VGA SAPH PCIe HD2900PRO 512MB FULL VIVO 24 1-10 47 670,00 57 204,00 -
keszegduda
őstag
válasz
Komplikato #167 üzenetére
Elvileg már van.
[link] -
leviske
veterán
Mikorra jön ki? Vagy már ezt kérdezte valaki? Vagy már írták, hogy mikor fog kijönni?
-
hétalvó
addikt
válasz
venember83 #159 üzenetére
Lehet számolgatni ezt a táp dolgot, de azért nem baj az, ha nem max-on megy egy táp. 20-30% tartalék nem árt, pláne egy cf-nél. Szerintem az 500W-os tápok helyén valóak. De az 1000-esek muhahha kategória!
Más.: Mikor lesz már itthon?
És lesz ebből passzívvagy 1 kártyás megoldás? Ugyanis nekem olyan kellene más nem fér be a házamba!
-
válasz
Komplikato #154 üzenetére
nem kell feltétlen azokat a randa nagy textúrákat egyszerre feltölteni - ld. John Carmack és a megatextures.
-
Raymond
titán
Ugy nez ki HIS-ek elirtak a dolgot eredetileg, mert a GeCube mar hivatalosan kulso 512bit bus-rol beszel:
[link] -
Tomcat
őstag
Könnyen lehet hogy a fogyasztásmérő közel helyes értéket mutat ami 430W
teljesítményfölvételt jelent a konnektoron.
Akkor viszont a táp utáni komponensenkénti áramfölvételnél nincs valami rendben
mert a 80% hatásfok alapján max. 350W lenne a gép tényleges áramfölvétele.
Tehát vagy a hardver gyártók adnak túlzott fogyasztási adatokat ezáltal
gertjesztve a megawattos tápok elterjedését vagy a fogyasztásmérő aljzat
mutat hibás értéket. Végülis ez egy nem hitelesített, hanem egy egyszerű,
olcsó, ömlesztett tömegcikk. -
rup1u5
nagyúr
az XT is a GTS ellenfele meg a PRO is, bár lehet, hogy nem így tervezték. inkább adnának végre ki egy kártyát ami a 8800 ULTRA ellenfele. hónapok óta állnak az árak én meg arra várok, hogy essenek és normális áron hozzájuthassak egy 640es GTS-hez.
-
Komplikato
veterán
Hát tudja a fene, annyiszor hallottam már ezt, de még is van több olyan játék, ahol még gagyi kártyánál is számít, hogy 256 vagy 512MB-os és kis felbontásoknál. Pl. a CoH, FEAR, Stalker ... Meg ugye az új VGA-k 8192-es textúrákat támogatnak, mit csinál egy kisebb memóriás kártya ha ténylegesen támogatni fogják ezt a játékok?
-
Komplikato
veterán
válasz
Oliverda #129 üzenetére
Pletykák szerint a gyártók már október elején megkapják az RV670-et. De a gyártást követően egyrészt pár hónap mire kereskedelembe kerül, másrészt elöbb ki kell szórni a selejt R600-ra épülő sorozatot. Gondolom azok meg 2950GT/Pro néven jönnek majd ki ... vagy fene tudja.
-
Muton
addikt
igen
ha vettél konnektorba dugható fogyasztásmérőt, akkor az a mérvadó és nem az elméleti teljesítmények összege, amiket lehetetlen egyszerre produkálni.
az én gépem is sokat fogyaszt(ana), de azt sem tudtam elérni bármilyen játék alatt vagy kódolásssal, h a tápom ventije ne alap fordulaton menjen (max ha azt használom házhűtőnek) -
Tomcat
őstag
válasz
TomBoy1986 #147 üzenetére
Följebb indokoltam. Nem megy minden komponens egyszerre.
A fogyasztást mindig a használt komponensek adják amihez a többi egység
''idle'' fölvétele is hozzáadódik.
Tehát az új HD2900PRO kártyákhoz CF-ben kevés a tápom. -
Tomcat
őstag
válasz
venember83 #146 üzenetére
Persze, mivel 3DMark vagy játék alatt nem megy a DVD írás, és ugyanígy Commanderes másolgatás alatt nem megy grafikus alkalmazás és a proci sincs terhelve.
Tehát soha nem megy minden komponens egyszerre maximális fogyasztással.
Ezért gondolom hogy a maximális fogyasztás 460 W körül alakul ami a 3DMark
vagy játék alatt tapasztalható. (Alap esetben 300W körül alakul.)
A tápomnál ez már szinte a maximális terhelhetőséget jeleni.
Az Enermax tudtommal a legnagyobb leadható teljesítményt jelöli
ami szerintük 495W. 80% hatásfokot figyelembe véve ezek alapján
550-600W körül kell hogy fölvegyen ilyenkor a hálózatból.
Ebből kifolyólag a fogyasztásmérő aljzat nem a valós értéket mutatja,
hanem jóval kevesebbet. Így szinte semmi értelme. -
TomBoy1986
veterán
válasz
venember83 #146 üzenetére
De valahogy mégis többet mért a fogyasztásmérővel, mint számítottál rá, nem?
-
Tomcat
őstag
Akkor itt valami bizony hibázik!
A proci egymagába megeszik kb. 150 W-ot.(X2 4600+ @ 3G)
Van ugye maga az alaplap a chipjeivel és az X-Fi (10W) és
a RAID vezérő kártyával (10W) mondjuk együtt 60W.
Van 6db vinyó (adatlapjaik alapján 2*160G +4*320G
kb. 6*10W 60W).
2db Mobil Rack benne 1-1 db vinyó, mondjuk 20W.
12db ilyen-olyan ventilátor legyen mondjuk 10W.
2db Plextor DVD író kb 2*10 W azaz 20W
2db Corsair TwinX Platinum DDR RAM 2*1GB 2*10W azaz 20W.
2db X1950PRO 512 ami 2*80W 160W
Ez összesen mintegy 500W. -
Oliverda
titán
Ha jól sejtem a GPU továbbra is 80nm-es gyártástechnológiával készül, ugye?
-
Gorneck
legenda
válasz
Tuco Ramirez #124 üzenetére
Emlékeim szerint nem szabadna egy kalap alá venni a két karit...vagyis egymás ellenfeleinek ki kiáltani...
-
Tuco Ramirez
őstag
Kiváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni a HD2900Pro a GeForce 8700 ellenében.... érdekes mérkőzés lesz.
-
Gorneck
legenda
válasz
venember83 #122 üzenetére
220szal számolva is 60k alatt lesz bőven...ami azé nem semmi...pláne, ha 8800 GTS szinten lesz...
Ahogy nézegettem, számolgattam...nálunk se lesz sokkal több az ára... -
hétalvó
addikt
Osztrák szomszédainknál elkezdték árulni. Sapphire: 210euro
[link] -
venember83
nagyúr
Fogyasztasos marhasagokat kerlek mellozzetek, itt van 1 kis osszefoglalo, ph-s meresek, aki ezeknek se hisz az mar klinikai eset szvsz.
Mérési adatok:
2,66 GHz-re húzott E6300-as Core 2 Duo egy GeForce 8800GTX-el:
271W a hálózat felől -> ~ 217W a táp felől
2,66 GHz-re húzott E6300-as Core 2 Duo egy Radeon X1950XTX-el:
234W a hálózat felől -> ~ 187W a táp felől.
Core 2 Duo E6700 egy Radeon HD 2900 XT-vel:
268W a hálózat felől -> ~ 214W a táp felől
Core 2 Duo E6700 két GeForce 7900GTX-el, SLI-ben:
304W a hálózat felől -> ~ 243W a táp felől
Athlon 64 X2 4600+ egy Radeon X1800XL-el:
181W a hálózat felől -> ~ 145W a táp felől
Athlon 64 X2 4600+ egy GeForce 7800GTX-el:
196W a hálózat felől -> 157W a táp felől
[Szerkesztve] -
juhi07
senior tag
COOL VGA lesz a hd2900pro
Reménykedek hogy az ATi és az AMD összeszedi végre magát és alkotnak egy jó kártyát . Ami majd megveri a 8800gts 320MB is
GYerÜnk ATI
[Szerkesztve] -
MarcL
tag
Sziasztok!
Én is várom ezt a karit, de a fogyasztása (150W) , az sok lesz...
Pedig a gyártástechnológia már sokkal jobb.
Na majd a teszt megmondja a frankót.
üdv
[Szerkesztve] -
Tomcat
őstag
válasz
TomBoy1986 #111 üzenetére
Én is úgy emlékszem hogy a X1950PRO 512MB kártyáim egyenként 75 W-ot fogyasztanak. Ezért reménykedtem a HD2900PRO esetén az egy tápcsatiban
és max 100W-os fogyasztásban. -
Dolby
senior tag
Ennek a kártyának a megjelenése vajon lesz hatással a 2600XT-k árára?
Esetleg még 1 hetet várjak a rendeléssel? :-P
-
Tomcat
őstag
válasz
TomBoy1986 #102 üzenetére
Biztos hogy csak 2x30W-al fogyasztana többet az új kártya?
Sajnos nem látszik hogy 1 vagy 2 tápcsati van-e a nyákra szerelve.
Ha látszódna okosabbak lennénk. -
masterful87
senior tag
Hip-hip hurrá!!!
-
ez_meg_emaz
őstag
SP1-et, benn a 10.1-es DX-el, ami NEM lesz kompaibilis a mai karikkal,
Visszatérve. Énis ugytom hogy dx10.1 benne lesz SP1-ben.
Viszont arrol a témárol hogy nem lesz kompatibilis a mai dx10 karikkal le lehetne már kattani. Más topicba 100x el lett mondva. Már nemtom meik oldalon olvastam elöször(láttam több oldalon is) ezt a hirt, de közvetlen azután a kacsa hir után jött hogy nem lesz komp. És ezt nem én találtam ki hanem be lett jelentve hivatalosan MS részéröl ha jol emlékszem. De legtöbb ember csak a nagativumot jegyzni meg de nem olvas utána....
Megvan:
A Next-Gen-nek adott telefonos interjúban Sam Glassenberg, a DirectX lead program menedzsere eloszlatta az esőfelhőket. A DX10.1 teljes mértékben támogatja a ''régi'' DX10-es hardvert, minden játék futni fog, minden régi utasítás jelen lesz, csupán a hardveres funkcionalitás enyhe bővítéséről van szó. [link]
Tehát DX10.1 Kompatibilis lesz a mai dx10-es karikkal. Felejtsük már hogy nem lesz az.
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
X1950akármi. Az isten szerelmére, miért nem lehet azt a rohadt x-et is odatenni, hamár egyszer az a nevük?
Ez nem a cikkre reagálás természetesen, hanem az itteni kommentekre. -
he7edik.
addikt
válasz
dokesz007 #103 üzenetére
''Mivel az R600 kihozatala nagyon jó volt ezért valószinű hogy teljes értékű R600 magok''
magyarán tuti hogy normál R600 magok lesznek rajta, csak azokat is ki kell szórni mert ha januárban jelentkezni akarnak az mainsteam 55nm VGA-val akkor lassan már gyártani kell ezeket a VPU-kat... -
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #91 üzenetére
Yeppp...lassan egy éve...
-
Tomcat
őstag
válasz
Armando_19 #99 üzenetére
Talán két hete olvastam olyasmit hogy még idén bejelentik az új kártyákat
jó esélyel november végén. December elején már meg is lehet venni őket,
mivel jön a Vista SP1 ami állítólag tartalmazni fogja a DX10.1-et is.
Nem tudom hogy ebből mi fog megvalósulni rövid időn belül.
Az már más kérdés hogy sem a Vista sem a DX10.1 még nem érdekel,
viszont nem mindegy a 2db kártya együttes teljesítménye. -
Tomcat
őstag
Olvastam valami olyat hogy jön valamikor az X2950XT/PRO ami DX10.1 lesz kisebb csíkszélességgel és alacsonyabb fogyasztással.
Tud már erről valaki valamit? -
Armando_19
őstag
válasz
kill_bill1 #92 üzenetére
Na majd ezek alatt nyújtott teljesítménye lesz az érdekes. Régebbi motorral rendelkező játékok alatt nem jön ki annyira a tudása egy ilyen kártyának. -.-
-
munky
őstag
majd a PH! letszteli aztán kiderül mit tud. most úgy tűnik méltó utódja lehetne az X1900GT-m nek. csak nincs rá keret
-
Tomcat
őstag
válasz
TomBoy1986 #44 üzenetére
Ez rossz hír, akkor mégiscsak vennem kell egy nagyobb tápot az 500W-os
Enermax-omnál. Pont ezért nem vettem meg az XT-t CF-re mert azt már nem
bírta volna el a tápom. -
Fáraó
őstag
Csak most olvastam fórumot, de ez nagyon jó hír. Lássunk majd tesztet itt a PH!-n!
-
Mozso26
senior tag
válasz
kill_bill1 #92 üzenetére
Jericho-t kifelejtetted.
-
kill_bill1
tag
Nemsokára Crysis, COD4, Hellgate: London, NFS Pro Street ....
-
Az 512 bit valszeg elírás, de még 256 bittel is elég teljesítményt fog nyújtani.
-
scream08
csendes tag
Kiváncsijan várom a teszteket.
-
Gorneck
legenda
Várható Mo.-i megjelenés és nem előrendelős idióta listákra gondolok?
-
keIdor
titán
válasz
Komplikato #82 üzenetére
Meg az a 4×AA az SBAA lenne már, nem MSAA, amiven már sokkal gyorsabb lenne az ATi.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Eddigi hírek fényében erősen meglepődnék ha idén kijönne az SP1 Vistához. Másrészt most jelent meg augusztusban a Dx10.1 preview, lehet még tavaszra se jön ki. Különben nem arról volt szó, hogy SP1-ben csak javítások lesznek, semmi újítás? Márpedig a Dx10.1 az lenne. A fent ecsetelt ''probléma'' a 4x-es AA-val meg akkor fog fenállni, ha a usernek Vistája van és a játék Dx10.1-es. Szerintem. Ez meg optimista becslés szerint is minimum 1 év. Az manapság 2 generáció VGA-ban.
-
CimbiX
aktív tag
Közben azert ne felejtsük el, hogy a MS meg iden ki fogja hozni az SP1-et, benn a 10.1-es DX-el, ami NEM lesz kompaibilis a mai karikkal, ami nem is csoda annak fenyeben, hogy minimum 4X AA lesz belekalapalva... erre sokan mondjak azt, hogy ugyan mar, majd biztos megoldjak, de ha a Vista-bol indulunk ki (vagy eleve a MS-bol
) akkor sztem biztos, hogy a mai karikkal nem lehet majd teljesen kielvezni a DX 10.1-et. Na es pont ezert maradok meg egy darabig az utolso ''igazi'' jo közepkategorias karinal-> 1950pro.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
OFF kérdés, de nem teljesen ...
Láttam egy táblázatot, ami szerint a FireGL 7600 kártyán R630 (nem RV630!) GPU van és nem R600pro. Létezik, létezhet e, hogy már új csíkszélességű gyárilag 256 bites GPU lenne kint, és nem nyomnák ki gamer kártyákra, csak a workstation cuccokba, vagy adott HW oldal szerkesztői túl sok vicces anyagot fogyasztottak?
És ha igen, akkor valószinüleg lesz olyan, hogy egyik kártyán mondjuk R600pro van, másikon meg R630? Mint pl. X1900pro vs X1950pro? Bár ahhoz másik nyák is illik, nem? Vagy lehet errre fog épülni az HD2900GT? -
Retekegér
MODERÁTOR
Bevett módszer, like X1950GT/Pro. De legalább kezd szűkülni a rés, a 2900GT megjelenésével remélhetőleg meglesz az áthidalás.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A hivatalos AMD jelentés szerint a külső busz 256bit-es 4 darab 64bit-es csatornával. A belső 256bit-es csatornagyűrűk letiltásáról egyelőre semmi információ, de elvileg 4 darab csatornára elég két 256bit-es gyűrű is.
-
SzlobiG
félisten
Best buy kártya lesz ez.
-
EQMontoya
veterán
igen az lenne a gond, hogy ez esetben a pro-ban vagy egy majdnem xt gpu fele sávszéllel, tehát tuninglada nelásskiráccsal meg 225ös gumival kb. igy jobb vételnek tünik a gt, mert sávszélességre azonos lesz a pro-val, és a pro nem fogja tudni kihasználni a 320 steam-et a sávszéllimit miatt.
-
Speed®
titán
Lévén az AF teljesítmény jelenleg is gyenge, emellé betársulna az AA használhatatlansága is a kevés sávszél miatt, + el lehetne felejteni az 1440x900nál nagyobb felbontásokat is ha sebességre vágynánk. Ha valóban antituningos lesz, reméljük az 512bitet. 2950Pronak lesz 75+GB/s sávszéle 256biten is, az elegendő lesz. Az 1950Promnak jut 50GB/s jelenleg, ne toporogjunk egy helyben..
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Látom mindenki harap erre az 512 vs 256 témára...de ez mennyire is fogná vissza a kártyát pl ha 256tal jönne és a roadmap-nek lenne igaza?
-
Speed®
titán
Ellenben megélénkíti a keresletet a cég kártyái iránt. A reklám és a figyelem pedig kell az új, 55nmes termékek behozatala előtt.
Nem ilyenre gyártott karikról van szó, hanem az eddig legyártott esetleges selejtek kiszórásáról.Tehát +költség nincs, ezáltal veszteség sem.
Atiék sokszor eljátszották már ezt, lásd 16pipeos X800ak, X1800ak, stb.
A 29XT végnapjai ezek, fogd fel raktársöprésnek.
[Szerkesztve] -
-
szab.tam
nagyúr
érdekes, hogy az ati változtat azon gyakorlaton, hogy az xt nem csak órajelben volt több a pro-nál. az 1950 gt és pro közt csak órajel különbség volt. a 2900-nál más a helyzet: a gt változatnál kevesebb shader egység lesz engedélyezve.
-
decibel
aktív tag
-
mrmatyi
tag
Ha lemegy 40-50ezerre,veszek egyet,máár ha nem hangos!
-
Speed®
titán
-
Shodan
őstag
válasz
TomBoy1986 #39 üzenetére
ugyanilyen áron ezt a 8800gts már régóta tudja.amcsiba jó vétel lesz, de nálunk euro miatt drágább lesz.
-
he7edik.
addikt
válasz
TomBoy1986 #44 üzenetére
150W-okat írkálnak
[Szerkesztve] -
Misi 007
őstag
Nagyon jó ár/vételnek tűnik bár várok vele és ha 50 alá esik majd az ára akkor lecsapok rá!
-
Tomcat
őstag
Hú, de vártam már erre a kártyára!
Ilyenekre fogom lecserélni az X1950PRO-imat.
Ebből kettőt CF-ben aztán nincs probléma sehol!
Az XT-t a nagy fogyasztása miatt hanyagoltam,
mert ugye CF-ben minden tényező 2X. -
keszegduda
őstag
Örülök, hogy végre lépett már az ATI-AMD. Kíváncsi vagyok mit mutat a gyakorlatban, mert az eddigi papírforma szerint jó vételnek fog számítani. Várom a PH!-s tesztet, aztán döntök.
Valszeg az NV is fog erre lépni valamit...
-
TomBoy1986
veterán
Na erre már megéri cserélnem majd
8500+ a 06-ban, ami várható tőle. Szerintem az nem olyan rossz
Kissé lassan terjednek erre a hírek... -
decibel
aktív tag
Pedig nem kellett volna sokat visszaolvasni: #8
''az adatlap szerint 512 bites Ring Bus kontrolleren keresztül ér el a GPU (ez ellentmondani látszik azoknak a korábban kiszivárgott információknak, melyek felezett memóriabuszról szóltak).''
512bit ringbus (belso) = 256bit externalbus (kulso) -
he7edik.
addikt
Mivel az R600 kihozatala nagyon jó volt ezért valószinű hogy teljes értékű R600 magok
lesznek a Pro kártyákon is...
Csak az a kérdés hogy ki kockáztatja meg először az XT bios-t? -
Tom5
addikt
Fincsi kis karinak néz ki! Remélem tényleg beválik és végre picit elindul az ATI-AMD
ÉN szurkolok nekik!!!
-
keIdor
titán
válasz
kill_bill1 #30 üzenetére
A 2700 inkább csak tippelgetés volt... nem túl valószínű, hogy lesz... RV660 lenne, csak azt meg úgy tudom nem fejlesztik, csak az RV670-et, ami már 2950Pro lesz.
-
EQMontoya
veterán
válasz
kill_bill1 #30 üzenetére
meg nagyanyám is a mézeskaláccsal.
-
kill_bill1
tag
Egyes hírek szerint még idén jön egy HD 2700 XT is.
(amit gondolom a 40k-50k árkategóriába lőnének be)
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
nah most akkor mégiscsak 512 bit? mert AMD-ék oldalán tegnap ugye 256 vala.
-
Speed®
titán
válasz
greatchaos #24 üzenetére
A hírek nem ezt mondják..8700ason kívül se híre se hamva újdonságnak.
Az a baj, hogy a 8700as igazából a 2950Pro ellenfele, csak van fél év előnye az nVnek vele..márha kihozza novemberben. Atiék belehúzhatnának -
HERR Z
veterán
válasz
greatchaos #24 üzenetére
g92 annyival lesz ''előrébb'' h pci-e 2.0, tudását tekintve kb 8600gts-8800gts közöttre tippelik
ergo ennél roszabb igaz olcsóbban is gyártható, kevesebb hőt termelő..... -
greatchaos
addikt
itt volt már az ideje...
csak, sztem már az nvidia készül a következő nagyágyúval... -
dani0907
csendes tag
ez amolyan nagy kedvenc lesz mint az x1950pro?
-
Ste
addikt
go ati go
ha tényleg lehet őket tuningolni, akkor elveszik a vevőket az Xt-től -
Achill3uS
nagyúr
alig várom
-
Hebry
senior tag
Nagyon szinpatikusnak néz ki!
Tesztre kíváncsi lennék!
Bár szerintem még marad az 1950 pro.
Egy összehasonlító teszt is jó lenne. -
Gorneck
legenda
Már gyűjtést szervezek a karira...minél előbbi birtoklás okánál fogva...
-
Zoli329
addikt
Nagyszerű. Kicsit megint elkéstek
Miért nem tudták ezt egyből megtenni? Órajelcsökkentett xt-t nem hiszem el, hogy nem tudtak volna egyből kiadni. Biztos voltak olyan kártyák eleinte, amik nem vitték az xt órajeleit simán jó lett volna...
-
keIdor
titán
Jó kis karesz lesz ez, eléggé BestBuy szagú!
Csak az a baj, hogy ez a válasz is olyan későn érkezett, mint a 7600GT@X1650XT. -
Speed®
titán
Szerintem 140Mhznyi GPU és 50Mhznyi MEM órajeleltérés nem eredményez akkora lassulást, mint amennyire sokan remélik. Ezt az eltérést be lehet majd hozni tuninggal, nem hinném, hogy ne vinné lazán mindegyik R600 a 700+MHzet.
Ha meg meglepnek minet egy 1950Prohoz hasonlóan alulfeszelt karival, ami megakadályozná a nagy léptékű tuningot, akkor sem kell falnak rohanni, 600MHzen is impresszív teljesítményre képes a 320US, a magasabb ALU:TEX arány pedig idővel a kis hátrányból nagy előnyt kovácsol. Ámen. -
Thomas1
addikt
Az a baj, hogy ez nem lesz versenyben a 320-as GTS-el, csak nagyon magas felbontásban, szűrőkkel a több ram, és az 512 bites busz miatt.
Szerintem 1280-ban el lesz maradva a rivális teljesítményétől. Viszont ha összedobnak hozzá egy normálisan működő drivert, akkor Dx10-ben már komoly ellenféllel kerülhet össze a GTS.
Én szurkolok az AMD/ATI-nak. -
Speed®
titán
válasz
venember83 #1 üzenetére
Szerinted mennyi ideig tart majd feljebbtornászni? ;p Amúgy a felépítésbeli különbségeket ismerve nem akadály a GTS befogása. Ha nem is rögtön, idővel bizonyosan gyorsabb megoldássá válik.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy ez csak egy köztes megoldás, impresszívebb órajeleken érkezik az ''igazi'' Pro tavasszal, ha lehet hinni a híreknek. 55nm, full DX10.1, UVD, 825/2400MHz 320USel.. 256bit ide vagy oda, ütni fog, nagyot.
D.Orion
Valószínűleg alulfeszeléssel és/vagy BIOS lockkal. Mind1, megoldjuk -
Raymond
titán
''az adatlap szerint 512 bites Ring Bus kontrolleren keresztül ér el a GPU (ez ellentmondani látszik azoknak a korábban kiszivárgott információknak, melyek felezett memóriabuszról szóltak).''
512bit ringbus (belso) = 256bit externalbus (kulso) -
Elydan
aktív tag
Hip-hip hurrá
Már vártunk
[Szerkesztve] -
MaciG
addikt
Várjuk a tesztet
-
KrAt
veterán
Frankóó
-
D.Orion
veterán
Hmm... Érdekes. Gondolom valahogy megoldották az AMD-nél, hogy ne lehesen olyan könnyen visszatornászni azokat az órajeleket. Azért egy tesztre nagyon kiváncsiak vagyunk sztem
-
Speed®
titán
Hip-hip
Remélem tavaszra az elérhetőbb 50k alatti kategóriába csúszik.
Ok, hogy öregember nem gyorsvonat, de venember83 úgy látszik igen
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Hmm, ha csak az orajel csokken, akkor tuti vetel lehet! Pro@XT
Mondjuk 2900xt verte a GTS-eket, de nem tudom ezeken az orajeleken mire lesz kepes a pro...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vicces képek
- Interactive Brokers társalgó
- Íme az új Android Auto!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest