Hirdetés
Aktív témák
-
eddie303
őstag
Szerintem a hardvermonitor elkelne a GeForce-okon is, legalabb latna az ember, mitol fagy a gepe, meg mitol szemetel a GeF...
-
neduddki
nagyúr
Hi!
Hat igen, erre fele azon meg a gyilkolaszas, hogy crt - tft arra fele meg eldove laccik.........
udv
neduddki -
Alan
aktív tag
Kár, hogy a 9500Pro-jukból nincs dual DVI változat.
Nem értem, miért nem úgy csinálják meg az ATi kártyagyártói a jobb verziókat, hogy két DVI kimenet legyen rajta és adnának hozzá két átalakítót - így mindenfajta monitorkombinációt lehetne velük használni. Én megfizetném az árkülönbséget, de csak az ASUS csinál ilyen kártyákat (xxxx Video Studio), persze azokat is csak a gyengébb GeForce-okra építve.
Aktív témák
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 3070 Founders Edition
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest